Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab

Pabrik China Profil Aluminium LED Kab.

Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu bisa nyukupi macem-macem pratondho sing dibutuhake pelanggan, duwe peralatan uji sumber cahya standar profesional kanggo nguji transmisi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif. Perusahaan kita nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan peralatan produksi sing maju lan teknologi proses kanggo njamin stabilitas lan konsistensi produk, lan nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan. Ing tembung, perusahaan kita minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED.

 

Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri. Yen sampeyan kudu nemokake produsen profesional profil aluminium lampu LED lan profil PC, perusahaan kita minangka pilihan sing paling apik. Yen sampeyan dadi distributor, luwih saka 500 model produk model lanang mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan. Yen sampeyan minangka kontraktor, tim profesional kita mesthi bakal mbantu ngrampungake proyek kanthi sukses. Yen sampeyan minangka pabrik lampu LED, diversifikasi produk kita mesthi bakal bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe produk sing luwih unik.

 

Profil aluminium LED akeh digunakake ing lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, jalur LED, lampu arsitektur LED lan lampu omah cerdas LED. Profil aluminium kasedhiya ing salaka, ireng, emas lan werna selaras liyane. Profil PC kasedhiya ing susu putih (opal), transparan (jelas), satin lan werna selaras liyane. Profil bisa dipérang dadi recessed dipasang, lumahing dipasang lan dilereni soko tugas dipasang. Dawane profil bisa digawe miturut syarat pelanggan.

View as  
 
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED iki kanggo Lampu Linear LED sing ora perlu grooving biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed iki kanggo Lampu Linear LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka produsen profil aluminium LED gedhe lan profesional kanggo aksesoris lampu kabinet LED ing China, profil JE LED CO., LTD wis nindakake sing paling apik kanggo mbantu lan kerja sama karo desain pabrik lampu kabinet LED, proofing lan produksi uji coba batch cilik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED iki kanggo lampu Kabinet Kaca biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape iki kanggo Lampu Lemari LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 Derajat

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 Derajat

Ukuran bolongan Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED kanthi 45 derajat yaiku 9.86 * 9.55mm, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 8mm. JE LED profil CO., LTD tetep jangkah karo pangembangan industri lan designs seri saka gaya populer, kang ayu ing katon, gampang kanggo nginstal lan banget praktis.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Glow munggah lan mudhun minangka saluran sing dirancang khusus kanggo kabinet tembok, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 11mm. Minangka OEM & ODM produsen profesional supplier profil aluminium LED karo kekuatan produksi kuwat ing China, JE LED profil CO., LTD wis luwih saka 500 model produk model lanang, lan macem-macem rangking ing ngarep industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
China Profil Aluminium LED Kab produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED Kab kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED Kab? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!