Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab

Pabrik China Profil Aluminium LED Kab.

Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu bisa nyukupi macem-macem pratondho sing dibutuhake pelanggan, duwe peralatan uji sumber cahya standar profesional kanggo nguji transmisi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif. Perusahaan kita nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan peralatan produksi sing maju lan teknologi proses kanggo njamin stabilitas lan konsistensi produk, lan nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan. Ing tembung, perusahaan kita minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED.

 

Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri. Yen sampeyan kudu nemokake produsen profesional profil aluminium lampu LED lan profil PC, perusahaan kita minangka pilihan sing paling apik. Yen sampeyan dadi distributor, luwih saka 500 model produk model lanang mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan. Yen sampeyan minangka kontraktor, tim profesional kita mesthi bakal mbantu ngrampungake proyek kanthi sukses. Yen sampeyan minangka pabrik lampu LED, diversifikasi produk kita mesthi bakal bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe produk sing luwih unik.

 

Profil aluminium LED akeh digunakake ing lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, jalur LED, lampu arsitektur LED lan lampu omah cerdas LED. Profil aluminium kasedhiya ing salaka, ireng, emas lan werna selaras liyane. Profil PC kasedhiya ing susu putih (opal), transparan (jelas), satin lan werna selaras liyane. Profil bisa dipérang dadi recessed dipasang, lumahing dipasang lan dilereni soko tugas dipasang. Dawane profil bisa digawe miturut syarat pelanggan.

View as  
 
Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanggo kaca kanthi diffuser PC sing tahan lama digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanthi cahya telung sisih digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 16mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
China Profil Aluminium LED Kab produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED Kab kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED Kab? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!