Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab

Pabrik China Profil Aluminium LED Kab.

Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu bisa nyukupi macem-macem pratondho sing dibutuhake pelanggan, duwe peralatan uji sumber cahya standar profesional kanggo nguji transmisi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif. Perusahaan kita nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan peralatan produksi sing maju lan teknologi proses kanggo njamin stabilitas lan konsistensi produk, lan nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan. Ing tembung, perusahaan kita minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED.

 

Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri. Yen sampeyan kudu nemokake produsen profesional profil aluminium lampu LED lan profil PC, perusahaan kita minangka pilihan sing paling apik. Yen sampeyan dadi distributor, luwih saka 500 model produk model lanang mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan. Yen sampeyan minangka kontraktor, tim profesional kita mesthi bakal mbantu ngrampungake proyek kanthi sukses. Yen sampeyan minangka pabrik lampu LED, diversifikasi produk kita mesthi bakal bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe produk sing luwih unik.

 

Profil aluminium LED akeh digunakake ing lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, jalur LED, lampu arsitektur LED lan lampu omah cerdas LED. Profil aluminium kasedhiya ing salaka, ireng, emas lan werna selaras liyane. Profil PC kasedhiya ing susu putih (opal), transparan (jelas), satin lan werna selaras liyane. Profil bisa dipérang dadi recessed dipasang, lumahing dipasang lan dilereni soko tugas dipasang. Dawane profil bisa digawe miturut syarat pelanggan.

View as  
 
Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanggo kaca kanthi diffuser PC sing tahan lama digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanthi cahya telung sisih digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 16mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Strip LED

Profil Strip LED

JE minangka produsen profesional profil strip LED ing China. Amarga macem-macem jinis produk lan stabilitas kualitas produk, perusahaan kita mesthi dirating minangka supplier paling apik dening para pelanggan. Ing wektu sing padha, kita uga tulus welcome OEM. Profil strip LED minangka aksesoris penting banget kanggo lampu linear modern. Ana akeh gaya profil, sing bisa dipérang dadi profil recessed lan profil permukaan-dipasang miturut cara instalasi. Profil uga kasedhiya ing macem-macem ukuran lan bisa digunakake kanggo kabeh ngudani 5mm-12mm sudhut. Kanggo informasi luwih lengkap babagan profil strip LED, hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil kanggo Strip LED

Profil kanggo Strip LED

JE kudu produsen solusi paling apik kanggo profil kanggo Strip LED ing China. Profil V-shaped kanggo Strip LED utamané dirancang kanggo cahya sudhut. Desain khusus kanggo cahya linear sudhut iki ora mung trep kanggo instalasi, nanging uga nambah lumahing luminous saka omah linear, nanging efek cahya sakabèhé luwih elegan. Kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki, tim R&D kita wis ngrancang macem-macem profil berbentuk V, sing bisa ditrapake kanggo macem-macem proyek pencahayaan. Yen ora ana gaya sing cocog kanggo proyek sampeyan, welcome kanggo ngatur gambar lan conto.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil kanggo Strip

Profil kanggo Strip

Minangka profil LED banget kanggo supplier Strip ing China, JE wis tansah menangaké kapercayan saka wholesalers domestik lan manca, kontraktor lan pabrik cahya karo kualitas dhuwur lan prices competitive, nyediakake karo sampurna selaras lampu linear lampiran solusi. Profil kanggo ngudani digunakake ing lemari kaca Occupy posisi indispensable ing desain Furnitur modern, kayata lemari tampilan kanggo tampilan perhiasan ing pusat komersial, lemari anggur kanggo kantor lan dekorasi ngarep, lemari buku, lan nginstal iki ngendi ana profil Strip kaca nggawe Furnitur selaras liyane. ayu lan praktis. Sugeng rawuh ing gambar lan conto kanggo ngatur omah linear.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Led Profil kanggo Strip

Led Profil kanggo Strip

JE minangka produsen lan pemasok profil LED profesional sing dipercaya pelanggan. Profil iki sing dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita wis diakoni dening para pelanggan wiwit diluncurake. Produk kasebut utamane didol menyang pabrik lampu linier profesional. Solusi lampu linier nyedhiyakake bisnis, bisnis teknik pencahayaan, lan liya-liyane. Profil LED Magnetik kanggo jalur minangka cara instalasi sing fleksibel banget ing proyek pencahayaan linier. Sajrone instalasi, cahya linear bisa terus-terusan utawa diselani, menehi desainer cahya papan desain sing luwih gedhe lan luwih nyukupi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<...23456>
China Profil Aluminium LED Kab produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED Kab kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED Kab? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!