Ngarep > Produk > Profil Plastik LED Kab

Pabrik China Profil Plastik LED Kab.

Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED extrudes profesional kanggo lampu sing dipimpin. Sifat-sifat liyane saka lampshades plastik.Profil iki kanggo led lan cahya sing diprodhuksi karo bahan kualitas dhuwur kaya PC (polikarbonat lan PMMA (metacrylate). lenga lemak, lan alkohol Iki tekno-polimer digabungake karo pangolahan extrusion tartamtu, ngidini kanggo njupuk layar karo macem-macem efek: transparent(clear), opalescent(susu), nggilap(satin), diffusing, etc. difusi cahya ditambah karo tingkat transmisi cahya sing dhuwur.


Profil plastik LED kanggo dipimpin lan cahya sing diprodhuksi nganggo metode iki, ngirimake lan nyebarake cahya kanthi luar biasa nalika nutupi titik cahya siji tanpa nyebarake padhang lan njamin efisiensi cahya sing apik. , lampu langit-langit, layar, diffusers, etc JEhas uga nggawe seri profil cahya darmabakti kanggo industri furnishing. Kebutuhan kanggo madhangi lemari lemari, ing ngisor lemari pawon lan macem-macem komponen furnitur, ngidini kita nggawe profil khusus sing dipasang ing lemari, ing ngisor rak, lan ing macem-macem solusi khusus sing digawe kanthi desain bareng karo para pelanggan.

 

Kauntungan saka profil plastik LED yaiku: resistensi UV, perakitan gampang, kekuatan impact dhuwur, transmisi cahya tingkat dhuwur, diffusing banget, produk lan warna khusus, lsp.

 

Profil plastik LED bisa digunakake kanthi akeh ing jalur LED, tabung LED, lampu kabinet LED, dekorasi lampu njero ruangan lan ruangan, lampu omah sing cerdas lan produk liyane.

View as  
 
Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED iki kanggo omah lampu tabung T8 bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo Housing Tube T5 T8 T10, Diffuser plastik LED iki kanggo omah tabung T5 kabeh plastik, ora ana profil aluminium, lan T8, T10 kabeh kit tabung lampu plastik uga kasedhiya. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo Integrasi T5 T8 T10 T12, Iki minangka kit lampu terintegrasi T12, perusahaan kita uga bisa nyedhiyakake kit lampu terintegrasi T5, T8, T10. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi plastik iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 12mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser plastik khusus iki kanggo omah lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 10mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Profil Plastik LED Kab produsen lan supplier - JE. Profil Plastik LED Kab kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Plastik LED Kab? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!