Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm iki kanggo Strip LED nganti 8mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. Minangka Produsen Ekstrusi Aluminium lan Plastik sajrone limang taun ing China. Kita menang kapercayan saka klien domestik lan manca minangka teknologi profesional lan layanan banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

Iki LED T6 Tube Housing PC Tube lan Internal Aluminium punika panggantos paling apik kanggo T5 omah tabung. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China. Minangka produk biasa perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm iki kanggo Strip LED nganti 10mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium. Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

Pembalap tutup PC tabung T5 LED iki lan aluminium njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil aluminium LED sing dipasang ing permukaan iki kanggo lampu linier LED 10 * 10mm biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 5mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium lan plastik, lan pimpinan profil aluminium LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
T5 Plastik LED Tube Housing

T5 Plastik LED Tube Housing

Pembalap omah tabung LED plastik T5 iki njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED lan pemasok profil plastik ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry