Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED

Pabrik China Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED.

Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan. Pabrik kita duwe 5 mesin ekstrusi aluminium, mesin ekstrusi plastik 20, kekuatan produksi sing kuwat, teknologi produksi canggih, layanan produksi profesional, supaya perusahaan kita bisa entuk akeh pelanggan sing stabil.

 

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LEDinstalasi utamané ditempelake, miturut kahanan instalasi nyata saka project customer, karo profil aluminium cocog. Perusahaan kita duwe macem-macem gaya, miturut wangun bukaan, ana kothak, bunder, segi telu lan bentuk khusus sing disesuaikan. Miturut dhuwur bukaan, ana sing kandel lan tipis. Miturut proses produksi, ana sing prasaja lan elegan, lan ana dekorasi renda. Iku uga bisa bantuan pelanggan kanggo mbukak cetakan lan ngatur miturut syarat tartamtu saka pelanggan.

 

Profil aluminium dipasang kanthi recessed digunakake ing omah lan kantor, lemari panyimpenan pawon, lampu industri, pusat blanja lan lampu papan liyane.

View as  
 
Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti 8mm Wide, Profil aluminium sing dipasang ing permukaan iki kanggo jalur LED nganti ambane 8mm populer banget dening para pelanggan. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
V-Shape LED lumahing dipasang Profil Aluminium

V-Shape LED lumahing dipasang Profil Aluminium

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED V iki cocog banget kanggo dekorasi lampu ing saben pojok. Minangka OEM & ODM produsen profesional supplier profil aluminium LED karo kekuatan produksi kuwat ing China, JE LED profil CO., LTD wis luwih saka 500 model produk model lanang, please ngirim email kanggo rincian liyane produk.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanggo kaca kanthi diffuser PC sing tahan lama digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanthi cahya telung sisih digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 16mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!