Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED

Pabrik China Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED.

Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan. Pabrik kita duwe 5 mesin ekstrusi aluminium, mesin ekstrusi plastik 20, kekuatan produksi sing kuwat, teknologi produksi canggih, layanan produksi profesional, supaya perusahaan kita bisa entuk akeh pelanggan sing stabil.

 

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LEDinstalasi utamané ditempelake, miturut kahanan instalasi nyata saka project customer, karo profil aluminium cocog. Perusahaan kita duwe macem-macem gaya, miturut wangun bukaan, ana kothak, bunder, segi telu lan bentuk khusus sing disesuaikan. Miturut dhuwur bukaan, ana sing kandel lan tipis. Miturut proses produksi, ana sing prasaja lan elegan, lan ana dekorasi renda. Iku uga bisa bantuan pelanggan kanggo mbukak cetakan lan ngatur miturut syarat tartamtu saka pelanggan.

 

Profil aluminium dipasang kanthi recessed digunakake ing omah lan kantor, lemari panyimpenan pawon, lampu industri, pusat blanja lan lampu papan liyane.

View as  
 
Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti 8mm Wide, Profil aluminium sing dipasang ing permukaan iki kanggo jalur LED nganti ambane 8mm populer banget dening para pelanggan. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Waca liyaneKirim Pitakonan
V-Shape LED lumahing dipasang Profil Aluminium

V-Shape LED lumahing dipasang Profil Aluminium

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED V iki cocog banget kanggo dekorasi lampu ing saben pojok. Minangka OEM & ODM produsen profesional supplier profil aluminium LED karo kekuatan produksi kuwat ing China, JE LED profil CO., LTD wis luwih saka 500 model produk model lanang, please ngirim email kanggo rincian liyane produk.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil Aluminium dipasang ing lumahing LED kanggo kaca

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanggo kaca kanthi diffuser PC sing tahan lama digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanthi cahya telung sisih digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 16mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil LED lumahing

Profil LED lumahing

Minangka produsen profil LED khusus profesional ing China, kita uga bisa nyedhiyakake layanan OEM & ODM kanggo para pelanggan. Pelanggan olèh ngirim konsultasi gambar ing sembarang wektu. Profil LED permukaan segi telu iki digunakake kanthi profesional kanggo macem-macem proyek pencahayaan linear sudut tengen. Saliyane iki 10 * 10MM, profil aluminium kapapar perusahaan kita kanggo ngarepke tengen, ana akeh macem-macem ukuran, kayata 8*8MM, 13*13MM, 16*16MM, 18*18MM, etc., kang bisa nyukupi kabutuhan pelanggan. kabutuhan engineering. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil lumahing LED

Profil lumahing LED

JE minangka produsen profil permukaan LED kanthi kualitas dhuwur, kanthi macem-macem gaya dipasang ing permukaan sing bisa digunakake ing solusi desain lampu linier sing beda. Macem-macem varietas, stabilitas kualitas, lan kinerja biaya dhuwur nggawe pabrik kita tansah ing posisi anjog ing industri profil permukaan-dipasang. Profil permukaan LED minangka gaya sing umum banget ing desain lampu linier, amarga cara instalasi kasebut gampang lan ora mbutuhake bukaan khusus, sing nambah keluwesan desain lampu linier. Yen sampeyan duwe kabutuhan profil lumahing LED, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita Sincerely ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
China Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!