Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm
T5 Plastik LED Tube Housing
Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Apa milih kita?


Pabrik & Peralatan

Minangka produsen ekstrusi profesional, JE duwe 20 garis ekstrusi plastik, 5 garis ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin pangolahan cetakan, lan 2 peralatan uji profesional.

OEM & ODM:

Kita duwe kekuatan produksi sing kuwat banget, kerjasama OEM & ODM disambut kanthi apik.

Layanan siji-toko

JE saiki duwe luwih saka 500 produk model lanang lan luwih saka 2000 produk khusus.

Babagan awake dhewe

Diadeg ing taun 2017, Dongguan JE LED Profile Co., Ltd. minangka produsen ekstrusi profesional sing nggabungake R&D, produksi lan manufaktur, lan wis dirating minangka perusahaan teknologi tinggi ing industri kasebut. Liwat 5 taun perjuangan, perusahaan kita wis meh 100 karyawan, kalebu 10 ing departemen R&D lan 8 ing departemen sales, kene peralatan kita:
20 jalur produksi ekstrusi plastik,
5 jalur produksi ekstrusi aluminium,
3 saka mesin ngecor injeksi,
5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
2 saka peralatan tes (integrasi bola lan Kabinet Assessment Warna)
Adhedhasar kekuatan produksi sing kuwat, kerjasama OEM & ODM disambut kanthi apik.

babagan

Kirim Enquiry

Kanggo pitakon abmetu produk utawa pricelist kita, please ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.