Ngarep > Produk > Profil Plastik LED Kab > Profil plastik ing wangun khusus

Pabrik China Profil plastik ing wangun khusus.

Minangka produsen profil LED ekstrusi plastik OEM sing kuat ing China, JE wis fokus ing pasar tutup plastik lampu LED wiwit diadegake ing 2017. Saliyane ngasilake sawetara tutup lampu plastik biasa, sing paling penting yaiku mbantu para pelanggan ngatur LED kanthi profesional. profil plastik kanggo wangun khusus lan nyedhiyani layanan selaras. . Saiki ana luwih saka 2,000 produk profil plastik sing disesuaikan. Produk kasebut diarani profil plastik LED lampshades berbentuk khusus ing industri, sing digunakake kanggo nyukupi macem-macem desain lampu pelanggan lan lingkungan panggunaan khusus lampu.

Profil plastik ing wangun khusus

The LED profil plastik khusus lampshade shaped ora mung bisa digawe menyang wangun dibutuhake dening customer, nanging uga bisa selaras ing werna miturut kabutuhan customer. Pelanggan mung kudu menehi nomer warna internasional menyang perusahaan kita. Amarga perusahaan kita duwe spesialisasi ing LED sing cocog karo lampshades berbentuk khusus, bahan baku sing disesuaikan utamane PC (polycarbonate) lan PMMA (metakrilat). Bahan loro iki minangka bahan sing paling cocog ing industri lampu, lan uga minangka bahan sing paling didhukung perusahaan kita.

View as  
 
Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi plastik iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 12mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser plastik khusus iki kanggo omah lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 10mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Profil plastik ing wangun khusus produsen lan supplier - JE. Profil plastik ing wangun khusus kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil plastik ing wangun khusus? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!