Ngarep > Produk > PC Tube

Pabrik China PC Tube.

Materi tabung PC kita utamane polikarbonat, sing digawe kanthi proses cetakan ekstrusi. Tabung polikarbonat (tabung PC) duwe akeh kaluwihan:
Transparansi sing apik banget: Tabung polikarbonat minangka tabung ekstrusi sing paling jelas ing pasar saiki menehi kualitas sing apik, kinerja sing unggul, lan daya tahan. Transmisi cahya bisa tekan luwih saka 92%, intensitas cahya sing dibutuhake cilik, kurang karbon lan hemat energi.
Bobot entheng: Kapadhetan tabung polikarbonat yaiku 1.20g / cm3. Bobot saka bahan ukuran sing padha mung setengah saka kaca biasa lan 43% saka aluminium.
Ketahanan iklim sing apik: Daya adaptasi sing kuat ing lingkungan alam, njaga kinerja sing sampurna, sanajan suwe ing srengenge, angin lan udan udan.
Resistance ultraviolet: Tabung polikarbonat digawe saka bahan mentah PC tahan UV sing diimpor kanthi efek sing apik banget.
Resistance impact dhuwur: 250-300 kaping kaca biasa lan 20-30 kaping tabung akrilik.
Kemampuan proses sing apik: Cocog kanggo pangolahan mekanik lan thermoforming sing gampang.
Ora beracun: Ora mbebayani kanggo wong, sanajan paparan kanggo jangka panjang lan ora ngasilake pembakaran gas beracun nalika kobong.
Penampilan sing apik: Lumahing kaya pangilon, kanthi teknologi sing apik banget, ora ana lipatan lan jahitan. Macem-macem warna nggawa pengaruh visual sing kuat.

JE minangka produsen ekstrusi tabung PC profesional ing China. Wis 20 PC garis produksi extrusion. Tabung polikarbonat sing diprodhuksi ora mung digunakake ing peralatan lampu linier LED, nanging uga digunakake ing pipa njaba grease gun ing urip. , pengawas pakan manuk, baton lalu lintas, lampu kolom banyu, lampu pekarangan, lampu persegi, lampu lanskap, lampu pancuran meteor, lan wadhah cangkir kertas dispenser banyu lan wadhah kemasan liyane lan industri farmasi, kimia lan liyane. Perusahaan kita wis kaping pirang-pirang dirating minangka pemasok bermutu tinggi lan wis ana ing posisi utama ing industri produksi ekstrusi.
View as  
 
tutup mburi T8 LED

tutup mburi T8 LED

Wiwit ngadeg ing 2017, JE wis specialized ing desain, R&D lan Manufaktur omah tabung LED lan tutup mburi T8 LED, saka produksi jamur kanggo produksi proofing jamur anyar kanggo akeh aluminium lan extrusion plastik. Tim profesional diproses kanthi peralatan sing canggih. Produk kasebut diekspor menyang negara ing saindenging jagad, nyedhiyakake solusi kanggo omah tabung LED lan tutup mburi T8 LED kanggo akeh pelanggan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
T8 End Caps

T8 End Caps

JE minangka perusahaan teknologi tinggi sing nggabungake desain, riset lan pangembangan, manufaktur lan dodolan tutup mburi T8! Kanthi sawetara taun pengalaman ing R&D lan produksi, lan introduksi teknologi lan peralatan manca, iku uga salah siji saka manufaktur wiwitan aksesoris tabung LED ing China. Kualitas produk ing tingkat anjog ing negara. Bengkel cetakan, bengkel cetakan injeksi, produksi omah tabung LED skala gedhe, tutup tabung LED, lan liya-liyane. Produk sing diprodhuksi dening JE wis ngawal produksi tabung LED kanggo pelanggan kanthi kualitas stabil.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tabung PC Gedhe

Tabung PC Gedhe

JE minangka produsen ekstrusi tabung PC gedhe ing China kanthi pengalaman produksi 5 taun. Dhiameter maksimum pipa PC gedhe sing diekstrusi yaiku 450mm, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan ing macem-macem ukuran. Tabung polikarbonat ora mung manggoni posisi sing penting banget ing industri lampu linier LED, nanging uga nduweni peran sing ora bisa diabaikan ing industri aplikasi tabung PC liyane. Saliyane gaya konvensional, perusahaan kita uga bisa ngatur produksi cetakan kanggo pelanggan, sampeyan bisa takon kapan wae.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Transparan Gedhe Polycarbonate Round Tube

Transparan Gedhe Polycarbonate Round Tube

Tabung bunder polikarbonat gedhe transparan sing disesuaikan yaiku sing luwih konvensional ing seri produk JE. Kita bisa nyedhiyakake produk ing ngisor iki kanthi diameter saka 4mm nganti 450mm:
1.Polycarbonate tabung bunder gedhe
2.Customized pangolahan macem-macem polycarbonate babak tabung
Tabung Putaran Polikarbonat Besar Transparan bisa digunakake ing omah lampu sekitar sing paling populer.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Extruded Clear Acrylic Round Rod

Extruded Clear Acrylic Round Rod

Minangka Produsèn extrusion specialized, rod babak akrilik cetha extruded diprodhuksi dening JE uga banget populer karo pelanggan. Extruded rod bunder akrilik cetha diprodhuksi dening proses extrusion nggunakake polymethylmethacrylate (PMMA) minangka bahan baku. Batang bunder akrilik ditondoi kanthi transparansi sing dhuwur (dibandhingake karo kaca), astigmatisme cahya sing apik, resistensi tuwa, proses gampang, pewarnaan sing gampang, ora beracun lan ramah lingkungan, ora ana lebu, kaendahan sing dhuwur, lan aplikasi iklan sing kuat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
China PC Tube produsen lan supplier - JE. PC Tube kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi PC Tube? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!