Ngarep > Produk > Housing Tabung LED > LED T8 Tube Housing

Pabrik China LED T8 Tube Housing.

Wiwit panyiapan pabrikan JE, omah tabung LEDT8 mesthi dadi produk paling konvensional JE kanthi kiriman sing paling stabil lan kualitas sing paling diakoni dening para pelanggan. Minangka perusahaan teknologi dhuwur kanthi kekuatan produksi sing kuat ing China, JE wis dirating minangka pemasok berkualitas dening akeh pelanggan.


Ing njero LED T8 Tube Housing ora ngemot bahan logam abot kayata merkuri, nanging ana ing lampu pijar, sing nuduhake karakteristik perlindungan lingkungan lampu kasebut. Saiki, wong nganggep penting banget babagan perlindungan lingkungan, mula bakal luwih akeh wong sing gelem milih lampu sing ramah lingkungan. Fitur liyane sing luar biasa saka omah tabung LED T8 yaiku respon cepet. Sanalika daya diuripake, lampu bakal langsung murup. Dibandhingake karo lampu hemat energi sing biasane digunakake, kacepetan reaksi luwih cepet, lan nalika bolam lampu tradisional diuripake, asring butuh wektu suwe kanggo madhangi ruangan.

 

Perusahaan kita duwe macem-macem omah tabung T8 sing lengkap, kalebu tabung plastik kabeh, tabung plastik kanthi aluminium sing dibangun, tabung pemancar cahya loro-lorone, tutup plastik lan tabung aluminium ngisor, lan tabung terpadu kabeh plastik.

View as  
 
LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

Sumber daya saka LED T8 tabung omah tabung PC lan profil aluminium internal wis dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 10 * 1mm. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki tutup PC tabung T8 LED lan kit basa aluminium paling populer ing antarane tabung T8, karo struktur setengah-plastik setengah aluminium konvensional. Minangka produsen profil LED ekstrusi plastik OEM & ODM sing kuat ing China, JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Plastik Housing

LED T8 Tube Plastik Housing

Sumber daya saka omah tabung plastik T8 LED iki dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 12*1mm. Minangka OEM & ODM plastik extrusion profil LED produsen kuat ing China, JE wis fokus ing pasar tutup plastik lampu LED wiwit ngadeg ing 2017.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB, Fitur paling gedhe saka omah tabung T8 LED iki mung mbutuhake PCB 10mm. Minangka supplier profil aluminium LED banget ing China, JE menang kapercayan saka wholesales, kontraktor lan cahya pabrik domestik lan manca karo nedha bengi kualitas dhuwur lan rega competitive.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Round Tube Housing

LED T8 Round Tube Housing

Bentuk omah tabung bunder T8 LED iki minangka bunder biasa, lan ukuran PCB yaiku 19 * 1mm. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China LED T8 Tube Housing produsen lan supplier - JE. LED T8 Tube Housing kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi LED T8 Tube Housing? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!