Ngarep > Produk > Perlengkapan LED Tri-bukti

Pabrik China Perlengkapan LED Tri-bukti.

Perlengkapan LED tri-bukti nuduhake: anti banyu, bledug, lan anti karat. Bahan anti-oksidasi lan anti-karat khusus lan dering sealing silikon digunakake kanggo entuk syarat perlindungan lampu. Lampu iki nindakake perawatan anti karat, anti banyu lan anti oksidasi ing papan kontrol sirkuit. Ing tampilan saka sealing banget lan kapasitas boros panas saka kothak electrical, sirkuit kerja khusus kanggo lampshade saka kontrol suhu pinter lampu telung-bukti nyuda suhu apa inverter daya lan isolasi sirkuit pangayoman kanggo listrik kuwat. , Isolasi pindho konektor njamin safety lan linuwih saka baris. Miturut lingkungan kerja nyata saka lampu telung-bukti, lumahing kothak protèktif lampu dianggep karo nano-semprot, Kelembapan-bukti lan anti-karat, supaya minangka kanggo nyegah entri saka bledug lan Kelembapan.

Mangkene fitur saka peralatan LED tri-bukti kita:

1. Teknologi pangolahan boros panas majeng, tingkat pangopènan lumen meh 94%.

2. Dibangun ing terisolasi kurang voltase drive saiki pancet, faktor daya dhuwur ndhuwur 0,9, aman, stabil lan dipercaya.

3. Omah lampu diekstrusi saka bahan keras sing tahan api, kanthi kekuatan dhuwur, tahan korosi lan bobot entheng.

4. Gampang instalasi, umur dawa, tanpa pangopènan.

5. Waterproof, bledug-bukti, anti-karat, bledosan-bukti, resistance suhu kurang.

 

Perlengkapan LED Tri-bukti umume digunakake ing papan kanthi kabutuhan lampu industri sing korosif, bledug, udan, kayata: pembangkit listrik, baja, petrokimia, kapal, stadion, papan parkir, ruang paling ngisor, bengkel pabrik, kantor, pabrik panganan, Lampu ing kadhemen panyimpenan, mall, supermarket, pabrik tekstil, anti-karat lan panggonan liyane bisa rampung ngganti lampu tradisional telung-bukti.

View as  
 
IP65 LED Tri-bukti Light Housing

IP65 LED Tri-bukti Light Housing

Omah lampu tri-bukti IP65 LED iki minangka tabung rong warna, njaba omah iki digawe saka plastik murni, lan njero yaiku sisipan profil aluminium. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, minangka produsen siji-mandeg pemasok omah tabung LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
IP65 LED Tri-bukti Lampu Fixture

IP65 LED Tri-bukti Lampu Fixture

Perlengkapan lampu tri-bukti IP65 LED iki minangka tabung plastik kabeh kanthi sisipan aluminium, njaba omah iki digawe saka plastik murni, lan njero yaiku sisipan profil aluminium. JE LED Profile CO., Ltd minangka OEM & ODM LED profil aluminium profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 mesin ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 peralatan manufaktur cetakan presisi, lan akeh peralatan uji. .

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Perlengkapan LED Tri-bukti produsen lan supplier - JE. Perlengkapan LED Tri-bukti kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Perlengkapan LED Tri-bukti? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!