Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED

Pabrik China Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED.

Profil JELED CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium LED pimpinan kanggo lampu linier LED. Minangka industri berteknologi tinggi, kita fokus ing kabeh aksesoris ekstrusi kanggo lampu linier LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris iki bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu Fri-bukti LED.

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED

Minangka desain lampu sing populer ing taun-taun pungkasan, profil aluminium LED kanggo lampu linier LED cepet banget ing pangembangan lan nganyarke produk anyar. Perusahaan kita tetep tren lan kalebu kabeh gaya populer ing pasar saiki, sing bisa nyuda wektu pilihan pelanggan. Yen perlu, perusahaan kita bisa menehi saran desain luwih profesional marang pelanggan, sing ningkatake efisiensi kerja para pelanggan lan mbantu para pelanggan entuk efek multiplier kanthi setengah gaweyan.

 

Profil aluminium LED kanggo lampu linier utamane digunakake ing desain lampu lan industri pangembangan, industri modeling lampu arsitektur, lan industri lampu cerdas anyar. Macem-macem jinis lampu linier LED sing diprodhuksi dening para pelanggan populer banget ing pasar.

View as  
 
Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran jalur cahya sing bisa diselehake ing profil kasebut selektif banget, kayata jalur lampu, lampu neon, marquees, lsp. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED iki kanggo Lampu Linear LED sing ora perlu grooving biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed iki kanggo Lampu Linear LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka produsen profil aluminium LED gedhe lan profesional kanggo aksesoris lampu kabinet LED ing China, profil JE LED CO., LTD wis nindakake sing paling apik kanggo mbantu lan kerja sama karo desain pabrik lampu kabinet LED, proofing lan produksi uji coba batch cilik.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!