Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED > Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm
Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm
  • Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mmProfil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm
  • Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mmProfil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm
  • Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mmProfil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm
  • Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mmProfil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm
  • Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mmProfil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran jalur cahya sing bisa diselehake ing profil kasebut selektif banget, kayata jalur lampu, lampu neon, marquees, lsp. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

1. Produk Pambuka

Profil aluminium LED recessed JE-05 kanggo lampu linier LED kanthi ukuran bolongan 20 * 14.3mm. Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran strip cahya sing bisa diselehake ing profil banget selektif, kayata strip lampu, lampu neon, marquees, etc. kang banget kondusif kanggo boros panas ngudani LED, mangkono prolonging gesang ngudani LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

1m, 2m, utawa dipotong-kanggo-ukuran

Jembar

26,7 mm

dhuwur

15 mm

Ukuran bolongan

21*15.3mm

Max jembaré Strip

18 mm

Profil Aluminium LED Kab

6063 wesi aluminium

Warna profil LED Aluminium

Warna perak

profil plastik LED (diffuser)

PC (Polycarbonate)

LED profil plastik (diffuser) werna

Frosted, semi-clear lan Clear (transparan)

Dipasang

Dipasang Dipasang

Klip

baja tahan karat

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Profil aluminium LED recessed JE-05 kanggo lampu linier LED digunakake kanggo macem-macem dekorasi lampu kanggo nyukupi syarat pelanggan kanggo sawetara proyek khusus, kayata cetakan tembok, dekorasi tangga, lampu kabinet lan liya-liyane.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan profil aluminium LED sing ditutup iki kanggo lampu linier LED ing ngisor iki:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu kita bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, duwe a peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q12. Apa aksesoris sing diwenehake kanggo profil Aluminium LED?
Re: 2 bêsik klip kanggo saben meter, 2 bêsik tutup pungkasan kanggo saben profil.

Q14. Apa warna sampeyan nyedhiyakake profil aluminium LED?
Re: Silver, ireng, putih, emas lan liya-liyane.

Q7. Yen OEM & ODM ditrima?
Re: Ya, Kita duwe macem-macem jinis personel profesional lan teknis lan mesin sing cukup sing gelem nampa kerjasama OEM & ODM.

Q9. Suwene wektu timbal sampeyan?
Re: Kanggo item biasa kita wektu timbal kira-kira 3-5 dina. Kanggo item sing disesuaikan, wektu timbal kira-kira 25-35 dina kalebu wektu nggawe alat.

Q51. Apa tutup mburi Open / Closed?
Re: Tutup mburi mbukak nuduhake tutup mburi bolongan sing wis dibor kanggo entri kabel.
Tutup mburi ditutup lengkap tanpa bolongan.







Panas Tags: Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.