Ngarep > Produk > Perlengkapan LED Tri-bukti > IP65 LED Tri-bukti Light Housing
IP65 LED Tri-bukti Light Housing
  • IP65 LED Tri-bukti Light HousingIP65 LED Tri-bukti Light Housing
  • IP65 LED Tri-bukti Light HousingIP65 LED Tri-bukti Light Housing
  • IP65 LED Tri-bukti Light HousingIP65 LED Tri-bukti Light Housing
  • IP65 LED Tri-bukti Light HousingIP65 LED Tri-bukti Light Housing
  • IP65 LED Tri-bukti Light HousingIP65 LED Tri-bukti Light Housing

IP65 LED Tri-bukti Light Housing

Omah lampu tri-bukti IP65 LED iki minangka tabung rong warna, njaba omah iki digawe saka plastik murni, lan njero yaiku sisipan profil aluminium. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, minangka produsen siji-mandeg pemasok omah tabung LED ing China.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Iki JE-40-TP1 IP65 LED omah lampu tri-bukti punika tabung loro-werna. Kit njaba digawe saka plastik murni, sisih ngisor omah putih, lan bagean cahya ing ndhuwur transparan utawa putih susu. Bahan baku plastik tahan UV kanthi sertifikasi SGS, kanthi lengkap tundhuk karo peraturan perlindungan lingkungan. Transmisi cahya 85-95%, ora ana bintik ireng ing permukaan, ora ana watermark. Kit internal yaiku sisipan paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, efek boros panas apik banget.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Item NO.

JE-40-TP1

dawa

600mm, 900mm, 1200mm, 1500mm, 2400mm utawa selaras

tabung

Tri-bukti

Dhiameter

38 mm

Ukuran papan PCB

UKURAN 19*1.0 MM

sopir

Internal

Dhuwur maksimum driver

17 mm

Bahan aluminium njero

6063 wesi aluminium

Warna dasar aluminium batin

salaka

Bahan tabung plastik

Polikarbonat

Warna tabung plastik

Frosted, Clear (transparan)

tutup mburi

Plastik

anti banyu

IP65

Komponen struktural

omah PC

heatsink aluminium batin

tutup mburi

Lembaran logam

Konektor anti banyu + Gunung klip


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki JE-40-TP1 IP65 LED omah lampu tri-bukti iki digunakake digunakake ing nyimpen, SPBU, pabrik, ngumbah mobil, gudang, parking lot lan ing.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan omah lampu tri-bukti LED JE-40-TP1 IP65 iki:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, iki mesin utama kita:
1.20 mesin ekstrusi plastik,
2.5 mesin ekstrusi aluminium,
3.3 saka mesin ngecor injeksi,
4.5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
5. A bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu digawe dening kit lamp kita bisa ketemu macem-macem pratondho dibutuhake dening pelanggan,
6.A peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik.
JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q10. Apa sampeyan bisa menehi profil anti banyu?
Re: Ya, omah tri-bukti karo kelas IP65 minangka barang biasa.

Q11. Suwene wektu timbal sampeyan?
Re: Kanggo item biasa kita wektu timbal kira-kira 3-5 dina. Kanggo item sing disesuaikan, wektu timbal kira-kira 25-35 dina kalebu wektu nggawe alat.

Q3. Apa proses pesenan OEM?
Re: Nampa gambar--Proyek ngatur konfirmasi kabeh rincian produksi karo pelanggan--Nampa alat produksi PO--Asisten sales nerusake produksi alat--QC konfirmasi conto wis siyap dikirim--Proyek ngatur konfirmasi produk karo pelanggan babagan saben rincian--mulai pesenan biasa.

Q4. Kepiye carane njamin kualitas?
Re: Kaping pisanan, kita nggunakake bahan mentah anyar kabeh kanthi sertifikasi perlindungan lingkungan, priksa manawa kita ora nggunakake bahan mentah produk ulang.
Kapindho, kita duwe departemen Quality Control profesional, loro conto lan produk rampung kudu dikonfirmasi dening QC sadurunge pangiriman.

Q5. Apa jinis lampu LED sing bisa digunakake kanggo profil sampeyan?
Re: Lampu kabinet LED, lampu strip LED, tabung T5/T6/T8/T10/T12, tabung tri-bukti lan tabung bentuk khusus, lsp.







Panas Tags: IP65 LED Tri-proof Light Housing, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.