Ngarep > Produk > Perlengkapan LED Tri-bukti > LED Tri-bukti Housing
LED Tri-bukti Housing
  • LED Tri-bukti HousingLED Tri-bukti Housing
  • LED Tri-bukti HousingLED Tri-bukti Housing
  • LED Tri-bukti HousingLED Tri-bukti Housing
  • LED Tri-bukti HousingLED Tri-bukti Housing

LED Tri-bukti Housing

JE punika Produsèn banget LED omah tri-bukti ing China. Kita ngasilake kit tabung lampu tri-bukti lengkap LED kanthi macem-macem gaya, sing bisa nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi macem-macem dawa lan watt. Minangka supplier aksesoris berkualitas tinggi ing China, stabilitas kualitas dhuwur wis diakoni lan dipuji dening para pelanggan. Ana akeh acara khusus sing mbutuhake anti banyu, tahan kelembapan, tahan bledosan, anti karat lan syarat liyane. Tabung biasa ora bisa nyukupi syarat kasebut, mula tabung tri-bukti dadi. Kanggo informasi luwih lengkap babagan omah tri-bukti LED, aja ragu-ragu hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Pengenalan produk

Perumahan lampu tri-bukti LED sing diprodhuksi dening JE nduweni kualitas stabil lan rega sing cukup, sampeyan bisa tuku kanthi yakin. Omah tri-bukti LED kita yaiku struktur setengah aluminium lan setengah plastik; iku extruded saka kualitas dhuwur 6063 aluminium lan bahan baku PC diimpor. materi kandel, kinerja boros panas apik, transmitansi cahya apik saka materi PC, resistance UV lan resistance yellowing. Bisa nyukupi syarat daya pelanggan 30W-60W. Wis tekan tingkat anti banyu IP65 utawa ndhuwur, sing bisa nyukupi umume panggunaan tamu.


Parameter Produk (Spesifikasi)

Item NO.

JE-601

dawa

600mm selaras

tabung

Tri-bukti

Ukuran

600 * 83 * 68 mm

Ukuran papan PCB

491*49*1mm

sopir

Internal

Dhuwur maksimum driver

25 mm

Bahan aluminium

6063 wesi aluminium

Warna dasar aluminium

salaka

Bahan diffuser plastik

Polikarbonat

Warna diffuser plastik

Frosted, Clear (transparan)

tutup mburi

Plastik

anti banyu

IP65

Komponen struktural

1, kap lampu * 1

2, Heat sink * 1

3, PCB * 1

4 Gasket * 4

5, Plug * 4

6, M4*15 Phillips pan head tapping screw* 4

7, Terminal*1

8, PG13.5 konektor anti banyu * 1

9, Katup ventilasi anti banyu * 1

10, karet stopper * 1

11 PCB ukuran: 49*1.0mm

12, Dhuwur driver <25mm

13, warna PC: transparan/

diffuser


Fitur Produk lan Aplikasi

Omah LED Tri-bukti bisa digawe dadi pirang-pirang jinis lampu tri-bukti, lampu iki umume digunakake ing papan kanthi kabutuhan lampu industri sing korosif, bledug lan udan, kayata pembangkit listrik, baja, petrokimia, kapal, stadion, parkir. , ruang paling ngisor, lan liya-liyane. Nyukupi kabutuhan lampu sing efisien ing ril sepur, tenaga listrik, metalurgi, lan macem-macem pabrik, stasiun lan fasilitas gedhe, papan lan papan liyane.


Detail Produk

Rincian liyane babagan omah tri-bukti LED IP65 iki:


Kualifikasi produk

Produk konvensional kalebu lampu semi-aluminium lan semi-plastik T5 lan T8, sing digunakake kanggo ngganti lampu neon sadurunge, digunakake ing garasi lemah, pusat perbelanjaan, supermarket, lan renovasi lampu pendidikan sekolah. Omah lampu sing dilebokake aluminium kabeh plastik sing disedhiyakake memenuhi syarat anti banyu, tahan bledug lan acara liyane, lan bisa tekan tingkat anti banyu IP65; bisa digawe lampu tanduran, digunakake ing pabrik tanduran utawa DIY dening nandur pecandu, lan uga bisa digawe lampu kanggo dimurnèkaké cahya ing Laboratorium, toko gourmet cake, lamp freezer kanggo freezer, etc ...
Supaya bisa ketemu lingkungan nggunakake harsher, kita uga wis ngenalaken omah cahya tri-bukti, kang bisa tekan IP65 utawa ndhuwur, lan digunakake digunakake ing garasi, stasiun gas, supermarket, pabrik, tambang, lan sawetara acara khusus karo kahanan atos. .


Ngirim, Ngirim lan Nglayani



FAQ

Q1. Pira karyawan ing pabrik sampeyan?
Re: 50-80 Staff ing baris produksi. 8 staf ing tim penjualan, 10 staf ing R&D.

Q2. Pira mesin sing ana ing pabrik sampeyan?
Re: 20 jalur produksi ekstrusi plastik,
5 jalur produksi ekstrusi aluminium,
3 saka mesin ngecor injeksi,
5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
2 saka peralatan tes (nggabungake bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Q3. Yen OEM & ODM ditrima?
Re: Ya, Kita duwe macem-macem jinis personel profesional lan teknis lan mesin sing cukup sing gelem nampa kerjasama OEM & ODM.

Q4. Kepiye carane njamin kualitas?
Re: Kaping pisanan, kita nggunakake bahan mentah anyar kabeh kanthi sertifikasi perlindungan lingkungan, priksa manawa kita ora nggunakake bahan mentah produk ulang.
Kapindho, kita duwe departemen Quality Control profesional, loro conto lan produk rampung kudu dikonfirmasi dening QC sadurunge pangiriman.

Q5. Apa jinis lampu LED sing bisa digunakake kanggo profil sampeyan?
Re: Lampu kabinet LED, lampu strip LED, tabung T5/T6/T8/T10/T12, tabung tri-bukti lan tabung bentuk khusus, lsp.







Hot Tags: Omah Tri-bukti LED, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.