Ngarep > Produk > Profil Plastik LED Kab > Profil Plastik LED ing Bentuk Biasa

Pabrik China Profil Plastik LED ing Bentuk Biasa.

Yen sampeyan nggoleki profil plastik LED ing pabrikan bentuk biasa sing profesional lan kuat ing LED lan lampu ing China, JEas pemasok ekstrusi plastik sing kuwat bakal dadi pilihan sing paling bener. Perusahaan kita duwe peralatan ekstrusi sing paling lengkap lan tim R&D sing paling ati-ati. Kanthi pelanggan minangka inti, kita bisa kanthi cepet mbantu para pelanggan ngatasi masalah lan kerjo bareng karo wektu pangiriman pelanggan.

 

Profil plastik LED kanthi bentuk biasa digawe saka bahan mentah PC (polikarbonat) lan PMMA (metakrilat) berkualitas tinggi. Bahan loro iki duwe kaluwihan unik dhewe ing lampu LED. Kaluwihan utama PC yaiku: kekuatan dhuwur lan koefisien elastis, kekuatan impact dhuwur, sawetara suhu sudhut; transparansi dhuwur lan pewarnaan gratis; shrinkage cetakan kurang, stabilitas dimensi apik; resistance lemes apik; resistance cuaca apik; electrical fitur Banget. Kauntungan paling gedhe saka PMMA yaiku indeks bias seragam lan transmisi cahya 92%.

 

Profil plastik LED bisa digunakake kanthi akeh ing jalur LED, tabung LED, lampu kabinet LED, dekorasi lampu njero ruangan lan ruangan, lampu omah sing cerdas lan produk liyane.

View as  
 
Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED iki kanggo omah lampu tabung T8 bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo Housing Tube T5 T8 T10, Diffuser plastik LED iki kanggo omah tabung T5 kabeh plastik, ora ana profil aluminium, lan T8, T10 kabeh kit tabung lampu plastik uga kasedhiya. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo T5 T8 T10 T12 Integrasi

Tutup Plastik LED kanggo Integrasi T5 T8 T10 T12, Iki minangka kit lampu terintegrasi T12, perusahaan kita uga bisa nyedhiyakake kit lampu terintegrasi T5, T8, T10. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Profil Plastik LED ing Bentuk Biasa produsen lan supplier - JE. Profil Plastik LED ing Bentuk Biasa kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Plastik LED ing Bentuk Biasa? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!