Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Strip LED

Pabrik China Profil Aluminium LED kanggo Strip LED.

JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg saka supplier profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega profil aluminium LED sing cukup kanggo jalur LED minangka produk utama kita. Strip LED padha bisa rampung decorated menyang gaya beda kanthi nggunakake profil aluminium LED beda. Profil aluminium LED padha bisa Applied kanggo macem-macem Boards PCB karo ngudani LED cocok. Keluwesan dekorasi iki cocok banget kanggo personalisasi lan disenengi dening mayoritas pelanggan.

 

Kanggo jembaré LED ngudani Papan PCB, 8mm, 10mm, 12mm, perusahaan kita wis profesional LED profil aluminium kanggo jembaré Papan beda. Nempatake LEDstrips ing profil aluminium LED ora mung katon ayu, nanging uga bisa digunakake kanggo bukti bledug lan anti banyu, lan bisa ndawakake umur LEDstrips, amarga profil aluminium LED kita digawe saka 6063 aluminium, lan LEDstrips cedhak karo profil aluminium, bisa bantuan ngudani LED kanggo dissipate panas luwih, supaya minangka kanggo ndawakake umur ngudani theLED.

 

Profil aluminium LED strip LED digunakake digunakake ing dekorasi interior lan modeling tembok njaba, lan desain omah sing luwih pinter uga nggunakake lampu linier sing fleksibel iki.

View as  
 
Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm iki kanggo Strip LED nganti 8mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. Minangka Produsen Ekstrusi Aluminium lan Plastik sajrone limang taun ing China. Kita menang kapercayan saka klien domestik lan manca minangka teknologi profesional lan layanan banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm iki kanggo Strip LED nganti 10mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium. Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil Aluminium LED kanggo Strip LED Recessed Mounted karo Lace

Profil aluminium LED sing dipasang ing permukaan iki kanggo lampu linier LED 10 * 10mm biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 5mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium lan plastik, lan pimpinan profil aluminium LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED Paling Tipis iki kanggo Strip LED Recessed Mounted biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm, populer banget karo perusahaan teknik amarga dhuwure 7.78mm. Ing sawetara proyek dekorasi tartamtu, ora mung nyukupi desain lampu, nanging uga nambah penampilan. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Range produk lengkap, nyedhiyakake layanan siji-mandeg.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Profil Aluminium LED kanggo Strip LED produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED kanggo Strip LED kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED kanggo Strip LED? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!