Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Strip LED

Pabrik China Profil Aluminium LED kanggo Strip LED.

JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg saka supplier profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega profil aluminium LED sing cukup kanggo jalur LED minangka produk utama kita. Strip LED padha bisa rampung decorated menyang gaya beda kanthi nggunakake profil aluminium LED beda. Profil aluminium LED padha bisa Applied kanggo macem-macem Boards PCB karo ngudani LED cocok. Keluwesan dekorasi iki cocok banget kanggo personalisasi lan disenengi dening mayoritas pelanggan.

 

Kanggo jembaré LED ngudani Papan PCB, 8mm, 10mm, 12mm, perusahaan kita wis profesional LED profil aluminium kanggo jembaré Papan beda. Nempatake LEDstrips ing profil aluminium LED ora mung katon ayu, nanging uga bisa digunakake kanggo bukti bledug lan anti banyu, lan bisa ndawakake umur LEDstrips, amarga profil aluminium LED kita digawe saka 6063 aluminium, lan LEDstrips cedhak karo profil aluminium, bisa bantuan ngudani LED kanggo dissipate panas luwih, supaya minangka kanggo ndawakake umur ngudani theLED.

 

Profil aluminium LED strip LED digunakake digunakake ing dekorasi interior lan modeling tembok njaba, lan desain omah sing luwih pinter uga nggunakake lampu linier sing fleksibel iki.

View as  
 
Profil kanggo Strip

Profil kanggo Strip

Minangka profil LED banget kanggo supplier Strip ing China, JE wis tansah menangaké kapercayan saka wholesalers domestik lan manca, kontraktor lan pabrik cahya karo kualitas dhuwur lan prices competitive, nyediakake karo sampurna selaras lampu linear lampiran solusi. Profil kanggo ngudani digunakake ing lemari kaca Occupy posisi indispensable ing desain Furnitur modern, kayata lemari tampilan kanggo tampilan perhiasan ing pusat komersial, lemari anggur kanggo kantor lan dekorasi ngarep, lemari buku, lan nginstal iki ngendi ana profil Strip kaca nggawe Furnitur selaras liyane. ayu lan praktis. Sugeng rawuh ing gambar lan conto kanggo ngatur omah linear.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Led Profil kanggo Strip

Led Profil kanggo Strip

JE minangka produsen lan pemasok profil LED profesional sing dipercaya pelanggan. Profil iki sing dirancang lan dikembangake dening perusahaan kita wis diakoni dening para pelanggan wiwit diluncurake. Produk kasebut utamane didol menyang pabrik lampu linier profesional. Solusi lampu linier nyedhiyakake bisnis, bisnis teknik pencahayaan, lan liya-liyane. Profil LED Magnetik kanggo jalur minangka cara instalasi sing fleksibel banget ing proyek pencahayaan linier. Sajrone instalasi, cahya linear bisa terus-terusan utawa diselani, menehi desainer cahya papan desain sing luwih gedhe lan luwih nyukupi.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium kanggo Strip LED

Profil Aluminium kanggo Strip LED

Minangka produsen profil aluminium lan profil PC berkualitas tinggi ing China, kita yakin manawa tim profesional bisa menehi solusi kualitas sing paling apik kanggo proyek lampu linier. Profil aluminium kanggo strip LED manggoni posisi sing penting banget ing industri dekorasi bangunan saiki. Apa proyek lampu linier njero ruangan utawa ruangan, profil aluminium dibutuhake minangka alat bantu kanggo nginstal lampu linier. JE fokus ing R & D lan produksi LED linear cahya housings, sambutan hangat kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Strip Aluminium Profile

Strip Aluminium Profile

JE punika Produsèn profesional saka profil aluminium Strip, karo luwih saka 30 garis produksi extrusion lan kekuatan produksi kuwat.
Ana rong cara instalasi kanggo profil aluminium strip iki:
Versi JE-88 kanggo dipasang ing permukaan kanthi plug plastik lan klip pemasangan stainless steel.
Gaya JE-89 kanggo dipasang kanthi tutup plastik.
Minangka aluminium profil LED profesional lan pabrik plastik, ana luwih saka 500 jinis produk jamur lanang, lan produk OEM selaras uga sambutan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
China Profil Aluminium LED kanggo Strip LED produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED kanggo Strip LED kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED kanggo Strip LED? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!