Ngarep > Produk > Housing Tabung LED > LED T10 T12 Tube Housing

Pabrik China LED T10 T12 Tube Housing.

JE minangka produsen profesional omah LEDtube ing China, pemasok berteknologi tinggi lan berkualitas tinggi, kanthi 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, ngasilake macem-macem produk. Housing tabung LED T10 T12 minangka salah sawijining produk biasa JE. , Minangka tambahan saka omah tabung T8, bisa digawe dadi atube karo daya luwih saka tabung T8, kang digunakake kanggo akeh proyèk tartamtu lan produk.


Kaluwihan sakaLED T10 T12 Tube Housingkaton apik, kinerja apik, umur dawa, perlindungan lingkungan, anti banyu lan liya-liyane.

 

Omah tabung LED T10 T12, kalebu tabung plastik kabeh, tabung plastik kanthi aluminium sing dibangun, tabung pemancar cahya loro-lorone, tutup plastik lan tabung aluminium ngisor, lan tabung terpadu kabeh plastik.

View as  
 
LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki LED T10 tabung omah tutup PC lan aluminium basa iku setengah aluminium setengah materi plastik. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna), minangka sing apik banget. Supplier pabrikan extrusion plastik OEM & ODM ing China, profil plastik LED extrudes profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium

LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium

Iki LED T12 Tube Housing Setengah Plastik lan Setengah Aluminium, bisa digunakake kanggo ukuran PCB 25.5*1.0mm. Profil LED JE CO., LTD, nduweni 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna), Minangka biasa produk perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Omah lampu tabung T10 sing anti banyu iki bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T12 Tabung Plastik lan Papan Sirkuit Ganda Aluminium

LED T12 Tabung Plastik lan Papan Sirkuit Ganda Aluminium

Iki LED T12 tabung plastik lan papan sirkuit pindho aluminium tabung plastik lengkap njaba karo profil aluminium nang, bisa digawe non-waterproof utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED, minangka produsen siji-mandeg pemasok omah tabung LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T10 pindho sisih Lighting Tube Housing

LED T10 pindho sisih Lighting Tube Housing

Omah tabung T10 LED iki minangka desain lampu sisi ganda, sing ora mung bisa mbantu ngatasi solusi lampu sisi ganda, nanging uga ngirit biaya. JE minangka perusahaan maju ing industri kit lampu LED, ngewangi akeh pabrik lampu LED gedhe kanggo nyedhiyakake macem-macem solusi desain lampu.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China LED T10 T12 Tube Housing produsen lan supplier - JE. LED T10 T12 Tube Housing kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi LED T10 T12 Tube Housing? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!