Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Strip LED > Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang
Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang
  • Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasangProfil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang
  • Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasangProfil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang
  • Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasangProfil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang
  • Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasangProfil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang
  • Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasangProfil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED Paling Tipis iki kanggo Strip LED Recessed Mounted biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm, populer banget karo perusahaan teknik amarga dhuwure 7.78mm. Ing sawetara proyek dekorasi tartamtu, ora mung nyukupi desain lampu, nanging uga nambah penampilan. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Range produk lengkap, nyedhiyakake layanan siji-mandeg.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

1. Produk Pambuka

Profil Aluminium LED JE-04 kanggo strip LED Recessed Mounted minangka profil aluminium paling tipis saka perusahaan kita, kanthi dhuwur mung 7.78mm, sing trep banget kanggo dekorasi teknik. Cara perakitan sing dipasang ndadekake tampilan apik lan loman. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

dawa Custom kasedhiya

Jembar

25,4 mm

dhuwur

7,78 mm

Max jembaré Strip

12 mm

Profil Aluminium LED Kab

6063 wesi aluminium

Warna profil LED Aluminium

Warna perak

profil plastik LED (diffuser)

Polikarbonat

LED profil plastik (diffuser) werna

Frosted, semi-clear lan Clear (transparan)

Dipasang

Dipasang Dipasang

Klip

baja tahan karat

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Profil aluminium LED paling tipis JE-04 kanggo jalur LED sing dipasang dipasang digunakake kanggo macem-macem dekorasi lampu kanggo nyukupi syarat pelanggan kanggo sawetara proyek khusus, kayata dekorasi linear, dekorasi kabinet, dekorasi tembok interior, lsp.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan Profil Aluminium LED paling tipis iki kanggo jalur LED sing dipasang ing ngisor iki:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu kita bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, duwe a peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Pira garis produksi ekstrusi aluminium ing pabrik sampeyan?
Re: Kita duwe 5 jalur produksi ekstrusi aluminium.

Q2. Pira garis produksi ekstrusi plastik ing pabrik sampeyan?
Re: Kita duwe 20 jalur produksi ekstrusi plastik.

Q3. Yen OEM & ODM ditrima?
Re: Ya, Kita duwe macem-macem jinis personel profesional lan teknis lan mesin sing cukup sing gelem nampa kerjasama OEM & ODM.

Q4. Apa sampeyan duwe potongan-potongan gabung / kepiye cara nggabungake profil aluminium LED?
Re: Kita ora nggabung potongan-potongan kanggo profil apa wae, amarga mung ngetung dawane nganti pungkasan minangka cara sing apik kanggo entuk tampilan sing terus-terusan, meh ora weruh apa-apa, utamane nalika lampu urip. Sawetara pelanggan uga tumpang tindih diffuser ing ngendi aluminium gabung kanggo nggawe tampilan sing mulus nanging nyatane, yen lampu urip, gabungan utawa celah ora katon.

Q5. Apa warna profil aluminium LED sing kasedhiya?
Re: Profil aluminium mimpin punika 6063 salaka anodized, minangka Produsèn profesional, kita bisa kurban werna liyane minangka requirement customer.







Panas Tags: Profil Aluminium LED Paling Tipis kanggo Strip LED Dipasang, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.