Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Strip LED > Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm
Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm
  • Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mmProfil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm
  • Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mmProfil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm
  • Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mmProfil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm
  • Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mmProfil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm iki kanggo Strip LED nganti 8mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. Minangka Produsen Ekstrusi Aluminium lan Plastik sajrone limang taun ing China. Kita menang kapercayan saka klien domestik lan manca minangka teknologi profesional lan layanan banget.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Profil Aluminium LED JE-01 kanggo strip LED bisa digunakake kanggo lemari lan aplikasi pencahayaan linear, bisa nampung jalur LED sing ora tahan banyu lan anti banyu nganti ambane 8mm, layanan "potong-kanggo-ukuran" kanggo layanan kasebut. dawa ditawakake miturut proyek sing beda. Kabeh set kalebu profil Aluminium LED, diffuser plastik LED, rong potongan klip lan rong tutup tutup (karo bolongan lan tanpa bolongan kaya gambar). Profil Aluminium LED digawe saka paduan aluminium premium 6063, sing apik banget kanggo pemanasan cahya.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

500mm, 1000mm...... Cut-kanggo-ukuran

Jembar

10 mm

dhuwur

10 mm

Max jembaré Strip

8 mm

Profil Aluminium LED Kab

6063 wesi aluminium

Warna profil LED Aluminium

salaka

profil plastik LED (diffuser)

Plastik

LED profil plastik (diffuser) werna

Frosted, semi-clear lan Clear (transparan)

Dipasang

Lumahing dipasang

Klip

baja tahan karat

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

10 * 10mm LED Profil Aluminium kanggo Strip LED nganti 8mm Wide

Profil Aluminium LED JE-01 kanggo jalur LED bisa dipasang ing lemari lan perabotan. Bahan mentah yaiku 6063 paduan Aluminium sing cocog kanggo pemanasan jalur LED banjur nambah umur Eds. Bahan mentah saka diffuser yaiku tahan UV +, kasedhiya kanthi frosted, semi-jelas lan bening (transparan).


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan Profil Aluminium LED iki kanggo jalur LED ing ngisor iki:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu kita bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, duwe a peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Apa jinis produksi sampeyan bisa nggawe?

Re: Biasa lan khusus-wangun extrusion aluminium lan plastik profil karo werna.


Q2. Apa jinis lampu LED sing bisa digunakake kanggo profil sampeyan?

Re: Lampu kabinet LED, lampu strip LED, tabung T5/T6/T8/T10/T12, tabung tri-bukti lan tabung bentuk khusus, lsp.


Q3. Carane akeh Staff ing pabrik Panjenengan?Re: 50-80 Staff ing baris produksi. 8 staf ing tim sales, 10 staf ing R&D.


Q4. Pira mesin ing pabrik sampeyan?

Re: 20 jalur produksi ekstrusi plastik,

5 jalur produksi ekstrusi aluminium,

3 saka mesin ngecor injeksi,

5 peralatan manufaktur cetakan presisi,

2 saka peralatan test s (integrating bal lan Kabinet Assessment Warna).


Q5. Yen OEM & ODM ditrima?

Re: Ya, Kita duwe macem-macem jinis personel profesional lan teknis lan mesin sing cukup sing gelem nampa kerjasama OEM & ODM.







Panas Tags: 10 * 10mm LED Profil Aluminium kanggo Strip LED nganti 8mm Wide, China, Produsen, Pabrik, Customized, Made in China, Suppliers, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.