Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED sing dipasang

Pabrik China Profil Aluminium LED sing dipasang.

Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan. Pabrik kita duwe 5 mesin ekstrusi aluminium, mesin ekstrusi plastik 20, kekuatan produksi sing kuwat, teknologi produksi canggih, layanan produksi profesional, supaya perusahaan kita bisa entuk akeh pelanggan sing stabil.


Profil Aluminium LED sing dipasanginstalasi utamané ditempelake, miturut kahanan instalasi nyata saka project customer, karo profil aluminium cocog. Perusahaan kita duwe macem-macem gaya, miturut wangun bukaan, ana kothak, bunder, segi telu lan bentuk khusus sing disesuaikan. Miturut dhuwur bukaan, ana sing kandel lan tipis. Miturut proses produksi, ana sing prasaja lan elegan, lan ana dekorasi renda. Iku uga bisa bantuan pelanggan kanggo mbukak cetakan lan ngatur miturut syarat tartamtu saka pelanggan.

 

Profil aluminium dipasang kanthi recessed digunakake ing omah lan kantor, lemari panyimpenan pawon, lampu industri, pusat blanja lan lampu papan liyane.

View as  
 
Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11.811.8mm Hole Size, Iki recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11 * 11mm ukuran bolongan biasane digunakake kanggo LED ngudani nganti 8mm sudhut. JE minangka produsen profesional omah tabung LED ing China, pemasok berteknologi tinggi lan berkualitas tinggi, kanthi 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, ngasilake macem-macem produk.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED sing dipasang sing bisa dicopot

Profil Aluminium LED sing dipasang sing bisa dicopot

Profil aluminium LED sing dipasang sing bisa dicopot iki biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Recessed Mounted LED Aluminium Profil 6 * 9mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profil 6 * 9mm Lubang Ukuran

Profil Aluminium LED Terpasang 69mm Ukuran Lubang, Profil aluminium LED dipasang 6 * 9mm ukuran bolongan kanthi tutup diffuser silikon minangka profil anyar. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus, Profil aluminium LED recessed iki kanthi bentuk khusus didhelikake instalasi nanging kanthi asimetris 45 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg saka supplier profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China Profil Aluminium LED sing dipasang produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED sing dipasang kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED sing dipasang? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!