Ngarep > Produk > Housing Tabung LED > LED T10 T12 Tube Housing > Waterproof LED T10 Tube Light Housing
Waterproof LED T10 Tube Light Housing
  • Waterproof LED T10 Tube Light HousingWaterproof LED T10 Tube Light Housing
  • Waterproof LED T10 Tube Light HousingWaterproof LED T10 Tube Light Housing
  • Waterproof LED T10 Tube Light HousingWaterproof LED T10 Tube Light Housing
  • Waterproof LED T10 Tube Light HousingWaterproof LED T10 Tube Light Housing
  • Waterproof LED T10 Tube Light HousingWaterproof LED T10 Tube Light Housing
  • Waterproof LED T10 Tube Light HousingWaterproof LED T10 Tube Light Housing

Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Omah lampu tabung T10 sing anti banyu iki bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Cangkang saka omah lampu tabung LED T10 tahan banyu JE-33 iki yaiku polikarbonat murni, kekandelan tutup diffuser bisa antara 0.6mm - 2.0mm, lan ana akeh kaluwihan:
1. Transmisi cahya dhuwur: 85% -95% transparan
2. Resistance kadhemen dhuwur: -30 -120 ℃.
3. Keluwesan apik: resistance impact kuwat, ora gampang deform.
4. Lumahing menyang perawatan peritoneal, ora cukur.

Lan ana uga basis aluminium ing tabung PC, kita nggunakake profil aluminium thickened kualitas dhuwur sing duwe kauntungan ing ngisor iki
1, cocok banget kanggo boros panas,
2, lumahing wis oxidized, Gamelan dhuwur,
3, tabung aluminium tanpa ireng, ora ana tandha banyu.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

600mm, 900mm, 1200mm, 1500mm, 2400mm utawa selaras

tabung

T10

Dhiameter

30 mm

Ukuran papan PCB

18.5*1.0mm

sopir

Internal

Dhuwur maksimum driver

12 mm

Bahan dasar aluminium

6063 wesi aluminium

Warna dasar aluminium

salaka

Bahan tabung plastik

Polikarbonat

Warna tabung plastik

Frosted, Clear (transparan)

tutup mburi

Plastik

anti banyu

IP20 utawa IP65


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki JE-33 waterproof LED T10 tabung cahya omah iki digunakake digunakake ing nyimpen, kantor, auditorium, show room, kelas, pasar nedha bengi lan ing.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan omah tabung JE-32 LED T12 iki setengah aluminium setengah plastik:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, iki mesin utama kita:
1.20 mesin extrusion plastik
2.5 mesin ekstrusi aluminium,
3. A bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu digawe dening kit lamp kita bisa ketemu macem-macem pratondho dibutuhake dening pelanggan,
4.A peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan liyane saka lampshades plastik.
JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?
Re: Ya, weather resistance saka PC punika -40 derajat kanggo 120 derajat.

Q2. Apa produk bakal deform sajrone transportasi?
Re: Ora, priksa manawa paket profesional kita.

Q3. Kepiye carane sampeyan nginstal produk?
Re: We wis recessed jinis dipasang lan lumahing dipasang jinis, ana prabédan sethitik kanggo saben produk.

Q4. Apa sampeyan duwe produk kanggo strip LED?
Re: Ya, kita duwe akeh jinis profil aluminium LED kanggo ngudani LED.

Q5. Apa proses pesenan OEM?
Re: Nampa gambar--Proyek ngatur konfirmasi kabeh rincian produksi karo pelanggan--Nampa alat produksi PO--Asisten sales nerusake produksi alat--QC konfirmasi conto wis siyap dikirim--Proyek ngatur konfirmasi produk karo pelanggan babagan saben rincian--mulai pesenan biasa.







Panas Tags: Waterproof LED T10 Tube Light Housing, China, Produsen, Pabrik, Customized, Made in China, Supplier, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.