Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED > Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik
  • Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi MagnetikProfil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik
  • Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi MagnetikProfil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik
  • Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi MagnetikProfil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik
  • Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi MagnetikProfil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik
  • Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi MagnetikProfil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Profil aluminium LED JE-06 kanggo lampu linier LED kanthi magnetik prasaja, katon apik, kanthi aksesoris perakitan magnet khusus, bisa langsung dipasang ing rod wesi sing ana, amarga gampang dipasang lan dicopot, saengga trep. kanggo ngganti rencana desain ing sembarang wektu. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

1m, 2m, utawa dipotong-kanggo-ukuran

Jembar

14,7 mm

dhuwur

14,2 mm

Max jembaré Strip

12 mm

Profil Aluminium LED Kab

6063-T5 aluminium

Warna profil LED Aluminium

Warna perak

profil plastik LED (diffuser)

PC (Polycarbonate)

LED profil plastik (diffuser) werna

Frosted, semi-clear lan Clear (transparan)

Dipasang

Dipasang Magnetik

Klip

baja tahan karat

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Profil aluminium LED JE-06 kanggo lampu linier LED kanthi magnetik digunakake kanggo macem-macem dekorasi lampu kanggo nyukupi syarat pelanggan kanggo tampilan sawetara proyek khusus, kayata cetakan tembok, dekorasi Kantor, dekorasi mall lan liya-liyane.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik ing ngisor iki:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu kita bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, duwe a peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Pira mesin ing pabrik sampeyan?
Re: 20 jalur produksi ekstrusi plastik,
5 jalur produksi ekstrusi aluminium,
3 saka mesin ngecor injeksi,
5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
2 saka peralatan tes (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Q2. Apa dawa sampeyan nyedhiyakake profil Aluminium LED?
Re: Kita bisa nyedhiyani sembarang dawa dening customer mbutuhake, kayata 0.3meter, 0.5meter, 1meter, 1.5meter, 2meters......

Q3. Suwene validitas tawaran (kutipan)?
Re: Biasane sak wulan.

Q4. Yen OEM ditrima?
Re: Ya, Kita duwe macem-macem jinis personel profesional lan teknis lan mesin sing cukup sing gelem nampa kerjasama OEM & ODM.

Q5. Pita LED / strip LED ukuran apa sing cocog karo profil aluminium LED sampeyan?
Re: Kabeh macem-macem strip LED / pita LED mathuk ing profil kita, mula yakin yen tuku tape LED lan profil LED saka kita, produk sampeyan kompatibel.







Panas Tags: Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.