Profil LED sing didhelikake
  • Profil LED sing didhelikakeProfil LED sing didhelikake
  • Profil LED sing didhelikakeProfil LED sing didhelikake
  • Profil LED sing didhelikakeProfil LED sing didhelikake

Profil LED sing didhelikake

Minangka Produsèn profil LED recessed profesional ing China, JE wis dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur kanggo kaping pirang-pirang, lan wis dirating minangka supplier kualitas dening akeh pelanggan, lan produk kita didol ing ngarep lan luar negeri. Profil LED recessed iki kanthi renda ora perlu mbukak bolongan. Sadurunge nglukis tembok, lebokake renda menyang tembok. Efek sawise instalasi katon padha karo profil sing dipasang ing permukaan. Desain iki cocok banget kanggo sawetara proyek cahya khusus. Iki minangka produk model lanang saka perusahaan kita, sing bisa diwenehake menyang pelanggan kanthi jumlah akeh.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

JE minangka produsen profil LED terkemuka ing China, lan profil LED sing diprodhuksi didol ing omah lan ing luar negeri. IkididhelikakeProfil LED, apa iku lacy ing tampilan utawa instalasi lan nggunakake, banget karakteristik. Iki diarani profil aluminium sing paling apik lan cocok kanggo anti banyu lan ora tahan banyu biasa 10 meterStrip LED. Profil digawe saka 6063 aluminium, sing kondusif kanggo boros panas saka LEDngudani, kang bisa ndawakake wektu layanan sakangudani. Diffuser permukaan digawe saka polikarbonat, sing digawe saka bahan anyar, ngilangi panggunaan bahan sekunder lan bahan daur ulang. Lumahing alus lan bebas saka impurities, sing bisa ningkatake panyebaran seragam cahya lan transmisi kanthi efektif.


Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

1m / 2m ... dawa Custom kasedhiya

Jembar

58 mm

dhuwur

13 mm

Max jembaré Strip

10 mm

Profil Aluminium LED Kab

6063-T5 wesi aluminium

Warna profil LED Aluminium

Perak (Anodizing)

profil plastik LED (diffuser)

Plastik (Polycarbonate)

LED profil plastik (diffuser) werna

Frosted, semi-clear lan Clear (transparan)

Dipasang

Dipasang Dipasang

Klip

/

tutup mburi

Plastik, 1 pasang saben set


Fitur Produk lan Aplikasi

Profil LED recessed iki digunakake kanggo macem-macem hiasan cahya kanggo nyukupi syarat pelanggan kanggo katon sawetara proyek khusus, kayata hiasan linear, hiasan tembok interior, etc.


Detail Produk

Rincian liyane babagan profil LED sing ditutup ing ngisor iki:



Kualifikasi produk

Minangka produsen profesional profil aluminium LED lan profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, lan duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing diprodhuksi dening kit lampu bisa nyukupi macem-macem syarat pelanggan. A macem-macem pratondho, karo peralatan testing sumber cahya standar profesional, digunakake kanggo ndeteksi transmittance saka lampshade plastik lan sifat liyane. Saka bahan baku aluminium-plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas sampel kanggo kontrol produksi massal, saka packaging sampurna kuat kanggo layanan kabèh-ati, JE tansah fokus ing kualitas produk.


Ngirim, Ngirim lan Nglayani



FAQ

Q1. Apa jinis produksi sampeyan bisa nggawe?

Re: Biasa lan khusus-wangun extrusion aluminium lan plastik profil karo werna.

 

Q2. Apa jinis lampu LED sing bisa digunakake ing profil sampeyan?

Re: Lampu kabinet LED, lampu strip LED, tabung T5/T6/T8/T10/T12, tabung tri-bukti lan tabung bentuk khusus, lsp.

 

Q3. Kepiye sampeyan njamin wektu anjog?

Re: Kita duwe departemen Product Material Control (PMC) profesional, kabeh pesenan diatur dening sistem.

 

Q4. Apa sampeyan bisa adol produk langsung menyang perusahaan teknik?

Re: Ya, lan kita bisa nyedhiyani conto kanggo saben item, MOQ saben item kanggo pesenan biasa 1000 meter.

 

Q5. Apa sampeyan duwe target dodolan jumlah sing wis rampung menyang distributor?

Re: Ya, pesenan taunan 1 yuta USD bisa dadi distributor ing negara sampeyan.







Hot Tags: Profil LED Tersembunyi, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.