Ngarep > Produk > Profil Plastik LED Kab > Profil plastik ing wangun khusus > Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer
Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer
  • Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya FreezerDiffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer
  • Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya FreezerDiffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer
  • Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya FreezerDiffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer
  • Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya FreezerDiffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer
  • Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya FreezerDiffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser Plastik Kustomisasi kanggo Kulkas lan Omah Cahya Freezer

Diffuser plastik khusus iki kanggo omah lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 10mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Bahan mentah saka diffuser plastik khusus JE-39 iki kanggo omah lampu kulkas lan mesin pembeku digawe saka plastik berkualitas tinggi sing bisa nolak UV, lan tahan api bisa tekan macem-macem gelar tahan api kaya sing dibutuhake.
Produk iki nduweni transmisi cahya sing dhuwur, efek tahan api sing apik, tahan nyandhang lan awet, multi-fungsi, lan umur dawa. Salah sijine yaiku lampu kasebut ora ngemot komponen kimia sing mbebayani (kayata Hg, lsp.). Sing nomer loro yaiku hemat energi. Lampu neon LED luwih hemat energi lan ramah lingkungan tinimbang lampu neon tradisional. Wis kaluwihan ing ngisor iki:
â- Sifat fisik lan mekanik sing apik banget, utamane resistensi dampak sing apik, kekuatan tarik sing dhuwur, kekuatan lentur lan kekuatan tekan; creep cilik lan ukuran stabil;
â— Nduwe resistance panas sing apik lan tahan suhu sing kurang, lan nduweni sifat mekanik sing stabil, stabilitas dimensi, sifat listrik lan retardasi nyala ing sawetara suhu; panyerepan banyu kurang, shrinkage cilik, akurasi dimensi dhuwur, stabilitas dimensi apik, permeabilitas online kurang saka film, lan iku materi poto-extinguishing;
â— Tahan lenga, asam, alkali kuwat, asam oksidasi, amina lan keton, larut ing hidrokarbon klorin lan pelarut aromatik.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Item NO.

JE-39

dawa

600mm, 900mm, 1200mm, 1500mm, 2400mm utawa selaras

tabung

/

Dhiameter

/

Ukuran papan PCB

Ukuran 10*1.0 mm

sopir

Sijine ing tutup pungkasan

Dhuwur maksimum driver

/

Bahan dasar aluminium

/

Warna dasar aluminium

/

Bahan tabung plastik

Polikarbonat

Warna tabung plastik

Frosted, Clear (transparan)

tutup mburi

Plastik

anti banyu

IP65


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Diffuser plastik khusus JE-39 iki kanggo kulkas lan omah lampu beku digunakake akeh ing kulkas, mesin pembeku, panyimpenan kadhemen, pasar super lan liya-liyane.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan ekstrusi plastik JE-38 iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, iki mesin utama kita:
1.20 mesin ekstrusi plastik,
2.5 mesin ekstrusi aluminium,
3.3 saka mesin ngecor injeksi,
4.5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
5. A bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu digawe dening kit lamp kita bisa ketemu macem-macem pratondho dibutuhake dening pelanggan,
6.A peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik.
JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Ing endi pabrik sampeyan?
Re: We are dumunung â € œWorld produsenâ € kutha Dongguan, provinsi Guangdong, China.

Q2. Pira mesin ing pabrik sampeyan?
Re: 20 jalur produksi ekstrusi plastik,
5 jalur produksi ekstrusi aluminium,
3 saka mesin ngecor injeksi,
5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
2 saka peralatan tes (nggabungake bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Q3. Apa proses normal sampeyan kanggo pesenan biasa?
Re: We banget suggest customer menehi ramalan kanggo telung sasi sabanjuré. Iki minangka proses normal kanggo pesenan biasa:
Nampa PO--Sales konfirmasi PI karo pelanggan--Nampa 30% pembayaran ing advance--Asisten sales nerusake produksi lan konfirmasi LT sing tepat--QC konfirmasi barang wis siyap kanggo pengiriman--Nampa pembayaran imbangan--Ngatur kiriman-- layanan sawise dodolan.

Q4. Apa profil LED sampeyan gampang dipasang?
Re: Ya, We nyedhiyani aksesoris instalasi lengkap.

Q5. Apa bahan mentah sing digunakake kanggo profil plastik LED?
Re: Polycarbonate, PMMA lan ABS.







Panas Tags: Diffuser Plastik Customized kanggo Kulkas lan Freezer Light Housing, China, Produsen, Pabrik, Customized, Made in China, Suppliers, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.