Ngarep > Produk > Profil Plastik LED Kab > Profil plastik ing wangun khusus > Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer
Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer
  • Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu FreezerEkstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer
  • Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu FreezerEkstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer
  • Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu FreezerEkstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer
  • Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu FreezerEkstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer
  • Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu FreezerEkstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Perlengkapan Lampu Freezer

Ekstrusi plastik iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku cocok kanggo papan PCB kanthi jembar papan 12mm. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Bahan mentah saka ekstrusi plastik JE-38 iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku digawe saka plastik berkualitas tinggi sing bisa nolak UV, lan tahan api bisa tekan macem-macem gelar tahan api sing dibutuhake.
Transmisi cahya saka lampshade yaiku 85-95%, lan sawetara bisa tekan luwih saka 97%.
Fitur kap lampu transparan: transmisi cahya sing dhuwur, ora ana stretch mark, ora ana garis warna-warni.
Fitur kap lampu putih susu: ora ana titik cahya, ora ana area peteng, ora ana manik lampu.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Item NO.

JE-38

dawa

600mm, 900mm, 1200mm, 1500mm, 2400mm utawa selaras

tabung

/

Dhiameter

/

Ukuran papan PCB

Ukuran 12*1.0 mm

sopir

Sijine ing tutup pungkasan

Dhuwur maksimum driver

/

Bahan dasar aluminium

/

Warna dasar aluminium

/

Bahan tabung plastik

Polikarbonat

Warna tabung plastik

Frosted, Clear (transparan)

tutup mburi

Plastik

anti banyu

IP65


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Ekstrusi plastik JE-38 iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku sing akeh digunakake ing kulkas, mesin pembeku, panyimpenan kadhemen, pasar super lan liya-liyane.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan ekstrusi plastik JE-38 iki kanggo lampu kulkas lan mesin pembeku:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, iki mesin utama kita:
1.20 mesin ekstrusi plastik,
2.5 mesin ekstrusi aluminium,
3.3 saka mesin ngecor injeksi,
4.5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
5. A bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu digawe dening kit lamp kita bisa ketemu macem-macem pratondho dibutuhake dening pelanggan,
6.A peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik.
JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Ing endi pabrik sampeyan?
Re: We are dumunung â € œWorld produsenâ € kutha Dongguan, provinsi Guangdong, China.

Q2. Apa biaya pambuka cetakan ditanggung pelanggan utawa pabrik sampeyan?
Re: Pelanggan mbayar biaya dhisik, sawise jumlahe luwih saka 50000 meter kanggo total pesenan, biaya alat bisa dikurangi kanthi urutan.

Q3. Pira dina produksi alat profil aluminium lan plastik LED?
Re: Biasane 7-15 dina.

Q4. Apa produk sampeyan bisa dipasang ing cuaca sing adhem?
Re: Ya, weather resistance saka PC punika -40 derajat kanggo 120 derajat.

Q5. Apa proses pesenan OEM?
Re: Nampa gambar--Proyek ngatur konfirmasi kabeh rincian produksi karo pelanggan--Nampa alat produksi PO--Asisten sales nerusake produksi alat--QC konfirmasi conto wis siyap dikirim--Proyek ngatur konfirmasi produk karo pelanggan babagan saben rincian--mulai pesenan biasa.







Panas Tags: Ekstrusi Plastik kanggo Kulkas lan Mesin pembeku, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.