Ngarep > Produk > Housing Tabung LED > LED T5 T6 Tube Housing > LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal
LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal
  • LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium InternalLED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal
  • LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium InternalLED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal
  • LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium InternalLED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal
  • LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium InternalLED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal
  • LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium InternalLED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

Iki LED T6 Tube Housing PC Tube lan Internal Aluminium punika panggantos paling apik kanggo T5 omah tabung. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China. Minangka produk biasa perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

1. Produk Pambuka


Kanggo JE-21 LED T6 tabung diffuser plastik lan tabung aluminium iki, kita nggunakake profil aluminium thickened kualitas dhuwur sing duwe kaluwihan ing ngisor iki:
1, cocok banget kanggo boros panas,
2, lumahing wis oxidized, Gamelan dhuwur,
3, tabung aluminium tanpa ireng, ora ana tandha banyu.
Tutup PC transparan dhuwur sing digunakake nduweni kaluwihan ing ngisor iki:
1. Transmisi tutup transparan bisa nganti 95%
2, bahan PC kualitas dhuwur, ora kuning, tahan karat
3, lumahing menyang perawatan peritoneal, ora cukur.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

600mm, 900mm, 1200mm, 1500mm, 2400mm utawa selaras

tabung

T6

Dhiameter

22 mm

Ukuran papan PCB

15*1 mm

sopir

Internal

Dhuwur maksimum driver

11 mm

Bahan aluminium tube

6063 wesi aluminium

Warna tabung aluminium

salaka

Bahan tutup plastik

Polikarbonat

Warna tutup plastik

Frosted lan Clear (transparan)

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki JE-21 LED T6 tabung omah diffuser plastik lan tabung aluminium diprodhuksi dening perusahaan kita duwe umur dawa; konsumsi daya kurang; awet; nggunakake plastik rekayasa termoplastik PC amorf, ora ana ambune, ora beracun, transparan banget, sing nduweni sifat fisik lan mekanik sing apik banget, lan bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing suhu sing sithik.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan diffuser plastik lan tabung aluminium omah LED T6 iki:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu kita bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, duwe a peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Yen OEM & ODM ditrima?
Re: Ya, Kita duwe macem-macem jinis personel profesional lan teknis lan mesin sing cukup sing gelem nampa kerjasama OEM & ODM.

Q2. Apa sampeyan bisa menehi profil anti banyu?
Re: Ya, omah tri-bukti karo kelas IP65 minangka barang biasa.

Q3. Suwene wektu timbal sampeyan?
Re: Kanggo item biasa kita wektu timbal kira-kira 3-5 dina. Kanggo item sing disesuaikan, wektu timbal kira-kira 25-35 dina kalebu wektu nggawe alat.

Q4. Apa sampeyan bakal nyebarake klien produk khusus perusahaan menyang perusahaan liyane?
Re: Ora. Kita bisa mlebu perjanjian rahasia karo perusahaan sampeyan.

Q5. Kepiye carane njamin kualitas?
Re: Kaping pisanan, kita nggunakake bahan mentah anyar kabeh kanthi sertifikasi perlindungan lingkungan, priksa manawa kita ora nggunakake bahan mentah produk ulang.
Kapindho, kita duwe departemen Quality Control profesional, loro conto lan produk rampung kudu dikonfirmasi dening QC sadurunge pangiriman.







Panas Tags: LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal, China, Produsen, Pabrik, Customized, Made in China, Suppliers, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.