Ngarep > Produk > Housing Tabung LED > LED T5 T6 Tube Housing > LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm
LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm
  • LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mmLED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm
  • LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mmLED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm
  • LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mmLED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

Driver saka omah tabung T5 LED iki 600mm kanggo 2400mm njaba utawa sijine ing tutup mburi. Produsen JE wis diprodhuksi omah tabung LED conventional wiwit pabrik dibukak, lan banjur alon ditambahi profil extrusion aluminium lan plastik liyane digunakake kanggo LED lan lamps. Minangka produk biasa saka perusahaan kita, kita wis entuk akeh pelanggan setya ing China lan dadi supplier kualitas dhuwur.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Kanggo iki JE-24 LED T5 tabung omah 600mm kanggo 2400mm, Kita nggunakake kualitas dhuwur 6063 profil aluminium kualitas penerbangan, dirancang minangka katon saka srengenge, iku apik kanggo katon, lan boros panas. Tutup PC nyathet telung perlima saka lampu, sing nambah permukaan cahya lampu, lan nambah efisiensi cahya, lan uga nyuda bobot kabeh kit.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

600mm, 900mm, 1200mm, 1500mm, 2400mm utawa selaras

tabung

T5

Dhiameter

16 mm

Ukuran papan PCB

12*1 mm

sopir

Njaba utawa sijine ing tutup mburi

Dhuwur maksimum driver

/

Bahan aluminium tube

6063 wesi aluminium

Warna tabung aluminium

salaka

Bahan tutup plastik

Polikarbonat

Warna tutup plastik

Frosted lan Clear (transparan)

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Iki dadi akeh kaluwihan saka JE-24 LED T5 tabung omah 600mm kanggo 2400mm, kayata katon sampurna; luwih saka 90% transmisi cahya; nggunakake aluminium kualitas bisa njamin urip lampu rampung; nggunakake amorf, mambu, non-beracun, Highly transparent PC thermoplastic engineering Plastik, wis banget fisik lan mechanical lan bisa digunakake kanggo dangu ing suhu kurang.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan omah tabung T5 LED iki 600mm nganti 2400mm:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, iki mesin utama kita:
1.20 mesin extrusion plastik
2.5 mesin ekstrusi aluminium,
3. A bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu digawe dening kit lamp kita bisa ketemu macem-macem pratondho dibutuhake dening pelanggan,
4.A peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan liyane saka lampshades plastik.
JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Apa istilah pembayaran sampeyan?
Re: 30% pembayaran ing advance, imbangan bakal mbayar sadurunge kiriman.

Q2. Ing endi pabrik sampeyan?
Re: We are dumunung â € œWorld produsenâ € kutha Dongguan, provinsi Guangdong, China.

Q3. Pira mesin ing pabrik sampeyan?
Re: 20 jalur produksi ekstrusi plastik,
5 jalur produksi ekstrusi aluminium,
3 saka mesin ngecor injeksi,
5 peralatan manufaktur cetakan presisi,
2 saka peralatan tes (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Q4. Suwene wektu timbal sampeyan?
Re: Kanggo item biasa kita wektu timbal kira-kira 3-5 dina. Kanggo item sing disesuaikan, wektu timbal kira-kira 25-35 dina kalebu wektu nggawe alat.

Q5. Pira dina produksi alat profil aluminium lan plastik LED?
Re: Biasane 7-15 dina.







Panas Tags: LED T5 Tube Housing 600mm nganti 2400mm, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.