Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED Ora Perlu Grooving

Profil Aluminium LED iki kanggo Lampu Linear LED sing ora perlu grooving biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 12mm. JE LED Profile CO., Ltd minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Plastik Housing

LED T8 Tube Plastik Housing

Sumber daya saka omah tabung plastik T8 LED iki dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 12*1mm. Minangka OEM & ODM plastik extrusion profil LED produsen kuat ing China, JE wis fokus ing pasar tutup plastik lampu LED wiwit ngadeg ing 2017.

Maca liyaneKirim Enquiry
Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED

Saluran Aluminium LED Recessed iki kanggo Lampu Linear LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka produsen profil aluminium LED gedhe lan profesional kanggo aksesoris lampu kabinet LED ing China, profil JE LED CO., LTD wis nindakake sing paling apik kanggo mbantu lan kerja sama karo desain pabrik lampu kabinet LED, proofing lan produksi uji coba batch cilik.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB, Fitur paling gedhe saka omah tabung T8 LED iki mung mbutuhake PCB 10mm. Minangka supplier profil aluminium LED banget ing China, JE menang kapercayan saka wholesales, kontraktor lan cahya pabrik domestik lan manca karo nedha bengi kualitas dhuwur lan rega competitive.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED iki kanggo lampu Kabinet Kaca biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Round Tube Housing

LED T8 Round Tube Housing

Bentuk omah tabung bunder T8 LED iki minangka bunder biasa, lan ukuran PCB yaiku 19 * 1mm. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry