Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab

Pabrik China Profil Aluminium LED Kab.

Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu bisa nyukupi macem-macem pratondho sing dibutuhake pelanggan, duwe peralatan uji sumber cahya standar profesional kanggo nguji transmisi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif. Perusahaan kita nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan peralatan produksi sing maju lan teknologi proses kanggo njamin stabilitas lan konsistensi produk, lan nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan. Ing tembung, perusahaan kita minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED.

 

Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri. Yen sampeyan kudu nemokake produsen profesional profil aluminium lampu LED lan profil PC, perusahaan kita minangka pilihan sing paling apik. Yen sampeyan dadi distributor, luwih saka 500 model produk model lanang mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan. Yen sampeyan minangka kontraktor, tim profesional kita mesthi bakal mbantu ngrampungake proyek kanthi sukses. Yen sampeyan minangka pabrik lampu LED, diversifikasi produk kita mesthi bakal bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe produk sing luwih unik.

 

Profil aluminium LED akeh digunakake ing lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, jalur LED, lampu arsitektur LED lan lampu omah cerdas LED. Profil aluminium kasedhiya ing salaka, ireng, emas lan werna selaras liyane. Profil PC kasedhiya ing susu putih (opal), transparan (jelas), satin lan werna selaras liyane. Profil bisa dipérang dadi recessed dipasang, lumahing dipasang lan dilereni soko tugas dipasang. Dawane profil bisa digawe miturut syarat pelanggan.

View as  
 
Profil sing didhelikake

Profil sing didhelikake

Ing industri produsen profil LED China, preduli saka jinis lan kualitas, profil LED JE minangka pilihan pertama pelanggan. We are produsen profesional enclosures cahya linear. Profil recessed iki klasik antarane profil LED. Profil recessed muter peran penting banget ing solusi cahya linear. Profil sing dipasang duwe macem-macem gaya lan puluhan ukuran. Iku ora mung cocok kanggo wholesalers kanggo Simpenan munggah persediaan, nanging uga cocok kanggo perusahaan engineering kanggo diversifikasi designs. Yen sampeyan duwe kabutuhan, hubungi kita kanthi cepet.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil LED lumahing

Profil LED lumahing

Minangka produsen profil LED khusus profesional ing China, kita uga bisa nyedhiyakake layanan OEM & ODM kanggo para pelanggan. Pelanggan olèh ngirim konsultasi gambar ing sembarang wektu. Profil LED permukaan segi telu iki digunakake kanthi profesional kanggo macem-macem proyek pencahayaan linear sudut tengen. Saliyane iki 10 * 10MM, profil aluminium kapapar perusahaan kita kanggo ngarepke tengen, ana akeh macem-macem ukuran, kayata 8*8MM, 13*13MM, 16*16MM, 18*18MM, etc., kang bisa nyukupi kabutuhan pelanggan. kabutuhan engineering. Mangga aran gratis kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil LED sing didhelikake

Profil LED sing didhelikake

Minangka Produsèn profil LED recessed profesional ing China, JE wis dirating minangka perusahaan teknologi dhuwur kanggo kaping pirang-pirang, lan wis dirating minangka supplier kualitas dening akeh pelanggan, lan produk kita didol ing ngarep lan luar negeri. Profil LED recessed iki kanthi renda ora perlu mbukak bolongan. Sadurunge nglukis tembok, lebokake renda menyang tembok. Efek sawise instalasi katon padha karo profil sing dipasang ing permukaan. Desain iki cocok banget kanggo sawetara proyek cahya khusus. Iki minangka produk model lanang saka perusahaan kita, sing bisa diwenehake menyang pelanggan kanthi jumlah akeh.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil lumahing LED

Profil lumahing LED

JE minangka produsen profil permukaan LED kanthi kualitas dhuwur, kanthi macem-macem gaya dipasang ing permukaan sing bisa digunakake ing solusi desain lampu linier sing beda. Macem-macem varietas, stabilitas kualitas, lan kinerja biaya dhuwur nggawe pabrik kita tansah ing posisi anjog ing industri profil permukaan-dipasang. Profil permukaan LED minangka gaya sing umum banget ing desain lampu linier, amarga cara instalasi kasebut gampang lan ora mbutuhake bukaan khusus, sing nambah keluwesan desain lampu linier. Yen sampeyan duwe kabutuhan profil lumahing LED, please aran gratis kanggo hubungi kita, kita Sincerely ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil lumahing

Profil lumahing

Minangka Produsèn profil lumahing profesional, JE wis luwih saka 500 jinis profil LED. Ing wektu sing padha, kita uga nyedhiyakake omah lampu linier khusus profesional, sing dadi pemasok sing dipercaya ing omah lan ing luar negeri. Profil lumahing V-shaped iki dirancang khusus kanggo sudhut wis seri produk lengkap, kiro-kiro saka 8mm kanggo 30mm. Wiwit riset lan pangembangan perusahaan kita, mesthi diakoni lan disenengi para pelanggan. Kanggo profil jinis liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Strip Profil Tersembunyi

Strip Profil Tersembunyi

Antarane manufaktur Strip Recessed Profil recessed, JE wis tansah maintained passion kanggo inovasi lan passion kanggo OEM. Layanan sepenuh ati kita mung kanggo ngrampungake proyek lampu linier sampeyan. Profil instalasi recessed konvensional mung bisa dipadhangi munggah. Kanggo sawetara panggonan sing dirancang khusus, perlu kanggo madhangi obyek tartamtu kanthi sudut. Perusahaan kita khusus ngembangake profil iki sing bisa ngetokake cahya ing 45 derajat. Perusahaan kita duwe luwih saka 500 jinis profil. Yen sampeyan pengin ngerti liyane, hubungi kita utawa ngirim email.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<...23456>
China Profil Aluminium LED Kab produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED Kab kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED Kab? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!