Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab

Pabrik China Profil Aluminium LED Kab.

Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu bisa nyukupi macem-macem pratondho sing dibutuhake pelanggan, duwe peralatan uji sumber cahya standar profesional kanggo nguji transmisi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif. Perusahaan kita nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan peralatan produksi sing maju lan teknologi proses kanggo njamin stabilitas lan konsistensi produk, lan nyedhiyakake produk lan layanan profesional kanggo para pelanggan. Ing tembung, perusahaan kita minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED.

 

Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri. Yen sampeyan kudu nemokake produsen profesional profil aluminium lampu LED lan profil PC, perusahaan kita minangka pilihan sing paling apik. Yen sampeyan dadi distributor, luwih saka 500 model produk model lanang mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan. Yen sampeyan minangka kontraktor, tim profesional kita mesthi bakal mbantu ngrampungake proyek kanthi sukses. Yen sampeyan minangka pabrik lampu LED, diversifikasi produk kita mesthi bakal bisa kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe produk sing luwih unik.

 

Profil aluminium LED akeh digunakake ing lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, jalur LED, lampu arsitektur LED lan lampu omah cerdas LED. Profil aluminium kasedhiya ing salaka, ireng, emas lan werna selaras liyane. Profil PC kasedhiya ing susu putih (opal), transparan (jelas), satin lan werna selaras liyane. Profil bisa dipérang dadi recessed dipasang, lumahing dipasang lan dilereni soko tugas dipasang. Dawane profil bisa digawe miturut syarat pelanggan.

View as  
 
Profil aluminium LED sing ditutupi

Profil aluminium LED sing ditutupi

JE minangka Profil aluminium Recessed Recessed sing spesialisasine ing produksi profil berkualitas tinggi. Profil recessed minangka jinis lampu linier sing paling populer, nggawe lampu linier kanthi fungsi siluman dhewe, sing apik lan apik banget. Profil recessed diprodhuksi saka macem-macem gaya lan fungsi, kang bisa nyukupi syarat kita pelanggan. Sawise pirang-pirang taun akumulasi pengalaman produksi, wis ana ing posisi utama ing industri profil LED China. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita yen sampeyan duwe syarat.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Tersembunyi LED

Profil Tersembunyi LED

JE minangka pabrikan profesional omah linear sing dipasang. Iku supplier saka led profil recessed karo kekuatan produksi kuwat. Iku pabrik kualitas dhuwur sing dipercaya dening pelanggan kanggo kualitas lan layanan. Perusahaan kita duwe macem-macem profil recessed sing dipimpin kanggo para pelanggan. Sampeyan uga olèh teka lan ngatur omah lampu linear. Profil recessed LED iki banget populer karo pelanggan. Lampu linear recessed minangka desain lampu sing umum digunakake ing proyek lampu omah lan komersial modern. Kabel sing ora katon ndadekake cahya luwih apik lan elegan. Kajaba profil recessed LED, kita uga bisa nggawe profil dipasang lumahing LED, omah tabung LED, omah lampu tri-bukti LED etc. Hubungi kita yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil LED Kab

Profil LED Kab

Wiwit pabrik dibukak ing 2017, JE wis pimpinan ing industri profil LED, Produsèn kualitas dhuwur ing China, lan wis dirating minangka perusahaan majeng kaping pirang-pirang. Profil LED nuduhake profil aluminium lan profil PC kanggo lampu linear utawa proyek. Minangka bagéyan penting saka dekorasi cahya atmosfer modern, cahya linear mbukak luwih akeh gagasan kanggo desain cahya. Profil LED kita duwe macem-macem gaya, kinerja biaya dhuwur lan kualitas stabil, sing cocog banget kanggo grosir, perusahaan teknik lan produsen bar cahya sing kaku. Yen sampeyan duwe kabutuhan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium kanggo Strip LED

Profil Aluminium kanggo Strip LED

Minangka produsen profil aluminium lan profil PC berkualitas tinggi ing China, kita yakin manawa tim profesional bisa menehi solusi kualitas sing paling apik kanggo proyek lampu linier. Profil aluminium kanggo strip LED manggoni posisi sing penting banget ing industri dekorasi bangunan saiki. Apa proyek lampu linier njero ruangan utawa ruangan, profil aluminium dibutuhake minangka alat bantu kanggo nginstal lampu linier. JE fokus ing R & D lan produksi LED linear cahya housings, sambutan hangat kanggo hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Profil Aluminium LED Kab

Profil Aluminium LED Kab

Minangka produsen profil aluminium LED profesional ing China, kita bisa nyedhiyani pelanggan karo macem-macem gaya profil aluminium, kang Sejatine nutupi macem-macem kabutuhan instalasi pelanggan ing pasar. Ing wektu sing padha, perusahaan kita uga bisa nyedhiyakake pelanggan kanthi profil aluminium LED khusus profesional kanggo nyukupi kabutuhan proyek khusus pelanggan. Minangka aksesoris indispensable kanggo dekorasi lampu linear modern, profil aluminium LED ora mung bisa bantuan instalasi Gamelan saka ngudani cahya LED, nanging uga entuk fungsi bukti bledug, anti banyu lan pangayoman saka ngudani cahya LED.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Strip Aluminium Profile

Strip Aluminium Profile

JE punika Produsèn profesional saka profil aluminium Strip, karo luwih saka 30 garis produksi extrusion lan kekuatan produksi kuwat.
Ana rong cara instalasi kanggo profil aluminium strip iki:
Versi JE-88 kanggo dipasang ing permukaan kanthi plug plastik lan klip pemasangan stainless steel.
Gaya JE-89 kanggo dipasang kanthi tutup plastik.
Minangka aluminium profil LED profesional lan pabrik plastik, ana luwih saka 500 jinis produk jamur lanang, lan produk OEM selaras uga sambutan.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<...23456>
China Profil Aluminium LED Kab produsen lan supplier - JE. Profil Aluminium LED Kab kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi Profil Aluminium LED Kab? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!