Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED > Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun
Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun
  • Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhunSaluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun
  • Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhunSaluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun
  • Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhunSaluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun
  • Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhunSaluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun
  • Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhunSaluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Glow munggah lan mudhun minangka saluran sing dirancang khusus kanggo kabinet tembok, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 11mm. Minangka OEM & ODM produsen profesional supplier profil aluminium LED karo kekuatan produksi kuwat ing China, JE LED profil CO., LTD wis luwih saka 500 model produk model lanang, lan macem-macem rangking ing ngarep industri.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Saluran aluminium LED iki kanggo lampu kabinet LED sumunar munggah lan mudhun nduweni gaya desain sing unik. Cara instalasi yaiku pemasangan permukaan jinis snap. Profil biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti 11mm sudhut lan bisa diselehake ngudani LED ing ndhuwur lan ngisor, Iki bisa éling cahya simultaneous saka ndhuwur lan ngisor, kang ora mung nyimpen bahan, nanging uga ngirit proses instalasi lan papan instalasi. .


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

1m, 2m, utawa dipotong-kanggo-ukuran

Jembar

28,5 mm

dhuwur

19,9 mm

Max jembaré Strip

11 mm

Profil Aluminium LED Kab

6063 wesi aluminium

Warna profil LED Aluminium

Silver, ireng, abu-abu, tembaga utawa ngatur

profil plastik LED (diffuser)

PC (Polycarbonate)

LED profil plastik (diffuser) werna

Frosted, utawa ngatur

Dipasang

Lumahing dipasang

Klip

baja tahan karat

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

JE-12 saluran aluminium LED kanggo lampu kabinèt LED cemlorot munggah lan mudhun bisa digunakake kanggo lemari tembok, lemari klambi, lemari buku, lemari anggur, etc.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan profil aluminium LED iki kanggo lampu kabinet LED kanthi derajat 45:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu kita bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, duwe a peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Apa jinis lampu LED sing bisa digunakake kanggo profil sampeyan?
Re: Lampu kabinet LED, lampu strip LED, tabung T5/T6/T8/T10/T12, tabung tri-bukti lan tabung bentuk khusus, lsp.

Q2. Pira karyawan ing pabrik sampeyan?
Re: 50-80 staf ing jalur produksi. 8 staf ing tim sales, 10 staf ing R&D.

Q3. Apa sampeyan nyedhiyani sampel? Gratis utawa biaya?
Re: Ya, kita ngisi kanggo conto.

Q4. Apa istilah pembayaran sampeyan?
Re: 30% pembayaran ing advance, imbangan bakal mbayar sadurunge kiriman.

Q5. Apa MOQ sampeyan?
Re: Kita bisa nyedhiyani conto kanggo saben item, MOQ saben item kanggo pesenan biasa 1000 meter.

Q6. Kepiye carane njamin kualitas?
Re: Kaping pisanan, kita nggunakake bahan mentah anyar kabeh kanthi sertifikasi perlindungan lingkungan, priksa manawa kita ora nggunakake bahan mentah produk ulang.
Kapindho, kita duwe departemen Quality Control profesional, loro conto lan produk rampung kudu dikonfirmasi dening QC sadurunge pangiriman.







Panas Tags: Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.