Ngarep > Produk > Profil Aluminium LED Kab > Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED > Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED
Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED
  • Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LEDProfil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED
  • Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LEDProfil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED
  • Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LEDProfil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED
  • Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LEDProfil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED
  • Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LEDProfil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape iki kanggo Lampu Lemari LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan.

Kirim Enquiry

Deskripsi Produk

1. Produk Pambuka

Profil aluminium LED V-bentuk iki kanggo lampu lemari LED yaiku segi telu, lan profil aloi aluminium 6063 sing bermutu tinggi yaiku sudut sing tepat, sing cocog banget kanggo pojok lemari tembok, lemari lan tembok. Bisa nyelehake strip LED kurang saka 10mm ing jero. Tutup PC tahan UV minangka desain busur bunder, sing bisa nyebarake cahya kanthi merata.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

dawa

1m, 2m, utawa dipotong-kanggo-ukuran

Jembar

16,1 mm

dhuwur

16,1 mm

Max jembaré Strip

10 mm

Profil Aluminium LED Kab

6063 wesi aluminium

Warna profil LED Aluminium

Silver, ireng utawa ngatur

profil plastik LED (diffuser)

PC (Polycarbonate)

LED profil plastik (diffuser) werna

Frosted, utawa ngatur

Dipasang

Lumahing dipasang

Klip

baja tahan karat

tutup mburi

Plastik


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Profil aluminium LED bentuk V JE-10 kanggo lampu lemari LED bisa digunakake ing lemari, meja bedside, lemari sepatu, lemari pawon lan akeh lemari panyimpenan liyane.


4. Detail Produk

Rincian liyane babagan profil aluminium LED bentuk V iki kanggo lampu lemari klambi LED:


5. Kualifikasi produk

Minangka Profil Aluminium LED lan produsen profesional profil plastik LED, JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, duwe bal integrasi profesional kanggo nyoba apa lampu sing digawe dening kit lampu kita bisa nyukupi macem-macem indikator sing dibutuhake pelanggan, duwe a peralatan testing sumber cahya standar profesional kanggo testing transmitansi cahya lan sifat liyane saka lampshades plastik. JE tansah fokus ing kualifikasi produk saka bahan baku aluminium lan plastik kanggo garis produksi extrusion, saka kontrol kualitas conto kanggo kontrol produksi massal, saka paket sampurna kuwat kanggo layanan kabèh-ati.


6. Ngirim, Ngirim lan Nglayani



7. FAQ

Q1. Apa jinis produksi sampeyan bisa nggawe?
Re: Biasa lan khusus-wangun extrusion aluminium lan plastik profil karo werna.

Q2. Apa jinis lampu LED sing bisa digunakake kanggo profil sampeyan?
Re: Lampu kabinet LED, lampu strip LED, tabung T5/T6/T8/T10/T12, tabung tri-bukti lan tabung bentuk khusus, lsp.

Q3. Apa proses normal sampeyan kanggo pesenan biasa?
Re: We banget suggest customer menehi ramalan kanggo telung sasi sabanjuré. Iki minangka proses normal kanggo pesenan biasa:
Nampa PO--Sales konfirmasi PI karo pelanggan--Nampa 30% pembayaran ing advance--Asisten sales nerusake produksi lan konfirmasi LT sing tepat--QC konfirmasi barang wis siyap kanggo pengiriman--Nampa pembayaran imbangan--Ngatur kiriman-- layanan sawise dodolan.

Q4. Ing endi pabrik sampeyan?
Re: We are dumunung â € œWorld produsenâ € kutha Dongguan, provinsi Guangdong, China.

Q5. Apa biaya pambuka cetakan ditanggung pelanggan utawa pabrik sampeyan?
Re: Pelanggan mbayar biaya dhisik, sawise jumlahe luwih saka 50000 meter kanggo total pesenan, biaya alat bisa dikurangi kanthi urutan.







Panas Tags: Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED, China, Produsen, Pabrik, Disesuaikan, Digawe ing China, Pemasok, Grosir, Kutipan

Kategori terkait

Kirim Enquiry

Mangga waca gratis kanggo menehi pitakonan ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal reply sampeyan ing 24 jam.