Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED Paling Tipis iki kanggo Strip LED Recessed Mounted biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm, populer banget karo perusahaan teknik amarga dhuwure 7.78mm. Ing sawetara proyek dekorasi tartamtu, ora mung nyukupi desain lampu, nanging uga nambah penampilan. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Range produk lengkap, nyedhiyakake layanan siji-mandeg.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran jalur cahya sing bisa diselehake ing profil kasebut selektif banget, kayata jalur lampu, lampu neon, marquees, lsp. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape iki kanggo Lampu Lemari LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED sing dipasang sing bisa dicopot

Profil Aluminium LED sing dipasang sing bisa dicopot

Profil aluminium LED sing dipasang sing bisa dicopot iki biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus, Profil aluminium LED recessed iki kanthi bentuk khusus didhelikake instalasi nanging kanthi asimetris 45 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg saka supplier profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita Quality-LED-aluminium-strip-light-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Quality-LED-aluminium-strip-light-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.