Ngarep > Produk > Housing Tabung LED > LED T5 T6 Tube Housing

Pabrik China LED T5 T6 Tube Housing.

LED T5 T6 tabung housingis ora saiki produk paling gedhe JE, nanging iku salah siji saka produk karo kiriman paling gedhe ing dina awal saka establishment JE kang. Produsen JE wis diprodhuksi conventionalLED omah tabung wiwit pabrik dibukak, lan banjur alon-alon ditambahi aluminium lan plastik liyane. profil extrusion digunakake kanggo s LED lan lampu. Minangka produk biasa saka perusahaan kita, kita wis entuk akeh pelanggan setya ing China lan dadi supplier kualitas dhuwur.

 

Ana akeh kaluwihan saka omah LED T5 T6tube, kayata katon sampurna; luwih saka 90% transmitansi cahya; nggunakake aluminium kualitas bisa njamin urip lampu rampung; nggunakake amorf, ambu ora enak, non-beracun, Highly transparentPC thermoplastic engineering Plastik, wis banget fisik lan mechanical lan bisa digunakake kanggo dangu ing suhu kurang; papan sirkuit adopts kabeh-kaca serat papan sirkuit karo panyerepan banyu kurang lan resistance Kelembapan apik, karo kekandelan saka 1.2mm, boros panas cepet, lan ora gampang kanggo break; struktur awak lamp adopts ngawut-awut stainless steel anti banyu, Nang kapenuhan sealant karo kinerja banget, lapisan njaba tightly kebungkus karo lengen klambi silikon anti banyu, pindho lapisan anti banyu, lan tingkat pangayoman punika IP67, kang bisa kebak syarat saka ruangan umum lan mesin pembeku.

View as  
 
LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

Iki LED T6 Tube Housing PC Tube lan Internal Aluminium punika panggantos paling apik kanggo T5 omah tabung. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China. Minangka produk biasa perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

LED T5 Tube Housing PC Cover lan Aluminium

Pembalap tutup PC tabung T5 LED iki lan aluminium njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
T5 Plastik LED Tube Housing

T5 Plastik LED Tube Housing

Pembalap omah tabung LED plastik T5 iki njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED lan pemasok profil plastik ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

LED T5 Tube Housing 600mm kanggo 2400mm

Driver saka omah tabung T5 LED iki 600mm kanggo 2400mm njaba utawa sijine ing tutup mburi. Produsen JE wis diprodhuksi omah tabung LED conventional wiwit pabrik dibukak, lan banjur alon ditambahi profil extrusion aluminium lan plastik liyane digunakake kanggo LED lan lamps. Minangka produk biasa saka perusahaan kita, kita wis entuk akeh pelanggan setya ing China lan dadi supplier kualitas dhuwur.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
China LED T5 T6 Tube Housing produsen lan supplier - JE. LED T5 T6 Tube Housing kita digawe ing China kualitas dhuwur. Yen sampeyan pengin grosir utawa kustomisasi LED T5 T6 Tube Housing? Sampeyan bisa hubungi kita sanalika bisa, kita kaya kanggo nyedhiyani sampeyan karo penawaran produk rega cukup kanggo sampeyan!