Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm iki kanggo Strip LED nganti 8mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. Minangka Produsen Ekstrusi Aluminium lan Plastik sajrone limang taun ing China. Kita menang kapercayan saka klien domestik lan manca minangka teknologi profesional lan layanan banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet Kaca

Profil Aluminium LED iki kanggo lampu Kabinet Kaca biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE LED Profile CO., LTD minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, Minangka pemasok profil aluminium LED sing apik ing China, entuk kapercayan saka grosir, kontraktor lan pabrik lampu domestik lan manca kanthi kualitas dhuwur lan rega sing kompetitif.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape iki kanggo Lampu Lemari LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan.

Maca liyaneKirim Enquiry
Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profil 11.811.8mm Lubang Ukuran

Recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11.811.8mm Hole Size, Iki recessed Mounted LED Aluminium Profiles 11 * 11mm ukuran bolongan biasane digunakake kanggo LED ngudani nganti 8mm sudhut. JE minangka produsen profesional omah tabung LED ing China, pemasok berteknologi tinggi lan berkualitas tinggi, kanthi 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, ngasilake macem-macem produk.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus

Profil Aluminium LED Recessed kanthi Bentuk Khusus, Profil aluminium LED recessed iki kanthi bentuk khusus didhelikake instalasi nanging kanthi asimetris 45 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg saka supplier profil aluminium LED ing China. Kualitas dhuwur lan rega cukup profil aluminium LED kanggo strip LED minangka produk utama kita.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti 8mm Wide, Profil aluminium sing dipasang ing permukaan iki kanggo jalur LED nganti ambane 8mm populer banget dening para pelanggan. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
Kita Aluminum-channels-for-LED-strip-lights kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Aluminum-channels-for-LED-strip-lights manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.