Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran jalur cahya sing bisa diselehake ing profil kasebut selektif banget, kayata jalur lampu, lampu neon, marquees, lsp. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Cemlorot munggah lan mudhun

Saluran Aluminium LED kanggo Lampu Kabinet LED Glow munggah lan mudhun minangka saluran sing dirancang khusus kanggo kabinet tembok, biasane digunakake kanggo ngudani LED nganti ambane 11mm. Minangka OEM & ODM produsen profesional supplier profil aluminium LED karo kekuatan produksi kuwat ing China, JE LED profil CO., LTD wis luwih saka 500 model produk model lanang, lan macem-macem rangking ing ngarep industri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil Aluminium Dipasang Permukaan LED kanthi Cahya Telung Sisih

Profil aluminium sing dipasang ing permukaan LED iki kanthi cahya telung sisih digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 16mm. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-aluminum-channels-for-linear-lights kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-aluminum-channels-for-linear-lights manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.