Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape kanggo Lampu Lemari LED

Profil Aluminium LED V-Shape iki kanggo Lampu Lemari LED biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. Minangka supplier skala gedhe ing industri sing padha ing China, JE LED profile CO., LTD wis diakoni minangka produsen profil aluminium dipasang recessed kelas siji dening para pelanggan amarga macem-macem produk lengkap lan layanan sing disesuaikan.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Waterproof-LED-profiles-supplier-in-China kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Waterproof-LED-profiles-supplier-in-China manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.