Produk

View as  
 
LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki LED T10 tabung omah tutup PC lan aluminium basa iku setengah aluminium setengah materi plastik. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna), minangka sing apik banget. Supplier pabrikan extrusion plastik OEM & ODM ing China, profil plastik LED extrudes profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Omah lampu tabung T10 sing anti banyu iki bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo T5 T8 T10 Tube Housing

Diffuser Plastik LED kanggo Housing Tube T5 T8 T10, Diffuser plastik LED iki kanggo omah tabung T5 kabeh plastik, ora ana profil aluminium, lan T8, T10 kabeh kit tabung lampu plastik uga kasedhiya. JE LED Profile CO., LTD duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka pemasok produsen ekstrusi plastik OEM & ODM sing apik ing China, profil plastik LED ekstrusi profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita T10-tube-light-housing-quality-supplier kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka T10-tube-light-housing-quality-supplier manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.