Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium LED 10 * 10mm iki kanggo Strip LED nganti 8mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 8mm. Minangka Produsen Ekstrusi Aluminium lan Plastik sajrone limang taun ing China. Kita menang kapercayan saka klien domestik lan manca minangka teknologi profesional lan layanan banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Quality-aluminium-strip-light-housing kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Quality-aluminium-strip-light-housing manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.