Produk

View as  
 
Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Omah lampu tabung T10 sing anti banyu iki bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Kita Plastice-tube-light-housing-for-T10 kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Plastice-tube-light-housing-for-T10 manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.