Produk

View as  
 
LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

Iki LED T6 Tube Housing PC Tube lan Internal Aluminium punika panggantos paling apik kanggo T5 omah tabung. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China. Minangka produk biasa perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Waca liyaneKirim Pitakonan
T5 Plastik LED Tube Housing

T5 Plastik LED Tube Housing

Pembalap omah tabung LED plastik T5 iki njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED lan pemasok profil plastik ing China.

Waca liyaneKirim Pitakonan
T8 LED Tube Housing

T8 LED Tube Housing

JE wis atusan T8 LED housings tabung lan Produsèn profesional saka house cahya linear ing China. T8 LED tabung omah minangka produk utama JEâs, ana utamané rong gaya, siji sisih ngisor aluminium, sisih ndhuwur iku PC diffuser; Salah sijine yaiku kabeh tabung lampu digawe saka plastik ing njaba, lan profil aluminium dipasang ing njero, utawa bisa langsung dipasang ing papan PCB. Loro gaya iki duwe kaluwihan dhewe, supaya pelanggan bisa milih gaya sing paling cocok miturut syarat proyek. Kanggo informasi luwih lengkap, please aran gratis kanggo takon.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Housing Tabung Plastik LED

Housing Tabung Plastik LED

Minangka Produsèn spesialisasine ing produksi T8 LED housings tabung plastik ing China, profil plastik kita digawe saka polycarbonate, karo transmitansi cahya dhuwur, nganti 85%, lan diffusers transparent nganti 96%; resistance cuaca apik, bisa cocok kanggo lingkungan apa saka -30 derajat Celsius kanggo 120 derajat Celsius; nduweni keluwesan sing kuat lan ora gampang deform; produk sing diprodhuksi ora ana tandha banyu lan ora ana impurities. Tingkat qualified produk rampung luwih saka 96%.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Kita LED-tube-light-fixture kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-tube-light-fixture manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.