Produk

View as  
 
LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

LED T6 Tube Housing PC Tube lan Aluminium Internal

Iki LED T6 Tube Housing PC Tube lan Internal Aluminium punika panggantos paling apik kanggo T5 omah tabung. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China. Minangka produk biasa perusahaan kita, proses produksi kit omah tabung LED wis diwasa banget, lan kualitase stabil banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
T5 Plastik LED Tube Housing

T5 Plastik LED Tube Housing

Pembalap omah tabung LED plastik T5 iki njaba utawa dilebokake ing tutup mburi. JE duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium, minangka produsen siji-mandeg profil aluminium LED lan pemasok profil plastik ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-tube-light-fixture kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-tube-light-fixture manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.