Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm

Profil Aluminium LED Recessed kanggo Lampu Linear LED 27 * 15mm, Ukuran profil iki relatif gedhe, lan ukuran jalur cahya sing bisa diselehake ing profil kasebut selektif banget, kayata jalur lampu, lampu neon, marquees, lsp. Iki digawe saka paduan aluminium 6063 berkualitas tinggi, sing cocog banget kanggo panyebaran panas strip LED, saéngga ndawakake umur jalur LED. Nggunakake bahan mentah PC berkualitas tinggi kanthi resistensi UV, efek difusi cahya apik banget.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil Aluminium LED kanggo Lampu Linear LED kanthi Magnetik

Profil aluminium LED iki kanggo lampu linier LED kanthi magnetik biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm. Minangka industri teknologi dhuwur kanggo 5 taun ing China, JE fokus ing kabeh aksesoris extrusion kanggo lampu linear LED, kalebu profil aluminium LED, profil plastik LED. Aksesoris kasebut bisa digunakake kanggo nggawe lampu linier LED, lampu kabinet LED, tabung LED, lampu pendant linear LED lan lampu tri-bukti LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-plastic-profiles-manufacturer-in-China kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-plastic-profiles-manufacturer-in-China manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.