Produk

View as  
 
Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm kanggo Strip LED nganti Wide 10mm

Profil Aluminium LED 16 * 12mm iki kanggo Strip LED nganti 10mm Wide biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 10mm. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium. Profil aluminium LED kita duwe meh 500 jinis produk cetakan umum, lan luwih saka 2,000 jinis produk cetakan pribadi sing disesuaikan kanggo domestik lan luar negeri.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED paling tipis kanggo Strip LED sing dipasang

Profil Aluminium LED Paling Tipis iki kanggo Strip LED Recessed Mounted biasane digunakake kanggo jalur LED nganti ambane 12mm, populer banget karo perusahaan teknik amarga dhuwure 7.78mm. Ing sawetara proyek dekorasi tartamtu, ora mung nyukupi desain lampu, nanging uga nambah penampilan. JE minangka profesi OEM & ODM profil aluminium LED lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Range produk lengkap, nyedhiyakake layanan siji-mandeg.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti 8mm Wide, Profil aluminium sing dipasang ing permukaan iki kanggo jalur LED nganti ambane 8mm populer banget dening para pelanggan. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-plastic-diffuser-for-strip-light kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-plastic-diffuser-for-strip-light manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.