Produk

View as  
 
LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T10 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki LED T10 tabung omah tutup PC lan aluminium basa iku setengah aluminium setengah materi plastik. Profil LED JE CO., LTD, duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna), minangka sing apik banget. Supplier pabrikan extrusion plastik OEM & ODM ing China, profil plastik LED extrudes profesional kanggo lampu sing dipimpin.

Maca liyaneKirim Enquiry
Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Waterproof LED T10 Tube Light Housing

Omah lampu tabung T10 sing anti banyu iki bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita LED-T10-tube-light-fixture-factory kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka LED-T10-tube-light-fixture-factory manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.