Produk

View as  
 
LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

LED T8 Tube Housing PC Cover lan Aluminium Base

Iki tutup PC tabung T8 LED lan kit basa aluminium paling populer ing antarane tabung T8, karo struktur setengah-plastik setengah aluminium konvensional. Minangka produsen profil LED ekstrusi plastik OEM & ODM sing kuat ing China, JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Plastik Housing

LED T8 Tube Plastik Housing

Sumber daya saka omah tabung plastik T8 LED iki dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 12*1mm. Minangka OEM & ODM plastik extrusion profil LED produsen kuat ing China, JE wis fokus ing pasar tutup plastik lampu LED wiwit ngadeg ing 2017.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Round Tube Housing

LED T8 Round Tube Housing

Bentuk omah tabung bunder T8 LED iki minangka bunder biasa, lan ukuran PCB yaiku 19 * 1mm. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita T8-tube-light-housing-quality-supplier kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka T8-tube-light-housing-quality-supplier manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.