Produk

View as  
 
LED T8 Round Tube Housing

LED T8 Round Tube Housing

Bentuk omah tabung bunder T8 LED iki minangka bunder biasa, lan ukuran PCB yaiku 19 * 1mm. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita T8-tube-light-housing-quality-supplier-in-China kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka T8-tube-light-housing-quality-supplier-in-China manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.