Produk

View as  
 
LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

LED T8 Tube Housing PC Tube lan Profil Aluminium Internal

Sumber daya saka LED T8 tabung omah tabung PC lan profil aluminium internal wis dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 10 * 1mm. JE wis 20 extruders plastik lan 5 extruders aluminium. Iki minangka produsen ekstrusi profesional sing gedhe. Wis ing industri extrusion plastik lan aluminium kanggo 5 taun lan wis dibangun dhewe dadi supplier kualitas ndhuwur ing China.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Tube Plastik Housing

LED T8 Tube Plastik Housing

Sumber daya saka omah tabung plastik T8 LED iki dibangun ing, lan ukuran kanggo Papan PCB punika 12*1mm. Minangka OEM & ODM plastik extrusion profil LED produsen kuat ing China, JE wis fokus ing pasar tutup plastik lampu LED wiwit ngadeg ing 2017.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED iki kanggo omah lampu tabung T8 bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita T8-tube-light-fixture-factory kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka T8-tube-light-fixture-factory manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.