Produk

View as  
 
LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB

LED T8 Tube Housing karo 10mm PCB, Fitur paling gedhe saka omah tabung T8 LED iki mung mbutuhake PCB 10mm. Minangka supplier profil aluminium LED banget ing China, JE menang kapercayan saka wholesales, kontraktor lan cahya pabrik domestik lan manca karo nedha bengi kualitas dhuwur lan rega competitive.

Maca liyaneKirim Enquiry
LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

LED T8 Plastic Housing PC Outer Tube lan Inner Aluminium

Iki LED T8 plastik omah PC tabung njaba lan aluminium utama bisa emit cahya nganti 240 derajat. JE LED Profile CO., LTD minangka produsen siji-mandeg pemasok profil aluminium LED ing China sing duwe 20 mesin ekstrusi plastik lan 5 mesin ekstrusi aluminium.

Maca liyaneKirim Enquiry
Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED kanggo T8 Tube Light Housing

Profil Plastik LED iki kanggo omah lampu tabung T8 bisa digawe non-anti banyu utawa anti banyu. Profil LED JE CO., LTD minangka profil aluminium LED OEM & ODM profesional lan produsen ekstrusi profil plastik LED. Kita duwe 20 mesin ekstrusi plastik, 5 jalur produksi ekstrusi aluminium, 3 mesin cetakan injeksi, 5 mesin manufaktur cetakan presisi, 2 peralatan uji (integrasi bola lan Kabinet Penilaian Warna).

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita T8-tube-lamp-housing-quality-supplier kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka T8-tube-lamp-housing-quality-supplier manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.