Produk

View as  
 
Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti Wide 8mm

Profil Aluminium sing dipasang ing lumahing LED kanggo Strip LED nganti 8mm Wide, Profil aluminium sing dipasang ing permukaan iki kanggo jalur LED nganti ambane 8mm populer banget dening para pelanggan. JE LED Profile CO., LTD minangka pemasok profil aluminium LED lan profil plastik LED berkualitas tinggi ing China, pabrik skala gedhe ing industri ekstrusi aluminium, lan profil aluminium pimpinan LED kanggo lampu linier LED.

Maca liyaneKirim Enquiry
<1>
Kita Surface-mounted-LED-plastic-diffuser-for-strip-light kabeh digawe ing China, JE pabrik kita diadegaké ing 2017, minangka salah siji saka Surface-mounted-LED-plastic-diffuser-for-strip-light manufaktur lan supplier ing China.We nyedhiyani Grosir, layanan selaras kanggo pelanggan global.Yen perlu kutipan, sampeyan bisa takon kita kanggo produk dhaftar rega.